Šta leti kuvate, šta jedete?

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.676
Leto je tu, verujem da svi manje vremena provodimo kuvajući. Dajte neke predloge šta leti jesti za ručak? Kako se snalazite, pripremate nešto brzo ili možda skuvate jednog dana više ručkova, pa imate za par dana?

Poslednja izmena:
Leto je tu, verujem da svi manje vremena provodimo kuvajući. Dajte neke predloge šta leti jesti za ručak? Kako se snalazite, pripremate nešto brzo ili možda skuvate jednog dana više ručkova, pa imate za par dana?
Ако већ не можете на салати, онда брзи сосеви за тестенину, мусаке од тиквица и патлиџана, оброк салате са месом и рибом, потажи који могу и хладни да се једу,...

Pa ja sam gladna posle salate. A deca bi bila u fazonu, ok, salata, a šta ćemo da jedemo? :lol:
У праву су деца...
Укључим климу и кувам као и обично.
Мада ми укућани овог лета одбијају послушност, морам нешто лаганије.
Рецимо, обожавају хладне макароне са шунком, мајонезом, павлаком, јајима, зеленом салатом и шаргарепом.
Често и испржим нешто, кад има парадајза, паприка, сира и јаја, ручак буде часком.

Звучи укусно, а и верујем да је тако. Ја сам извадио ослић да се открави за сутра, уз то ћу пире кромпир. За салату можда класика парадајз и фета сир. За мене и клинца ко Бог.

salata testenina na italijanski nacin

1657178047626.png

tunjevina riza salata

1657178279290.png

to napravim da ima za dva dana

uglavnom na vrutjini ne kuvam da sporet mora raditi neshto dugo vetj sve shto ide brzo i ljeti kuvam dinstam na thermo mix

1657178611849.png

evo danas sam jela npr ribu, mama je pržila šarane u tiganju

imam u zadnje vreme problem s ribom, da mi je često muka posle. bivalo je nekoliko puta jače muka a često onako malo :confused: :confused:
inače volim da je jedem i nisam imala problem; e sad možda je nekako ne čuvaju kako treba ili ne ispeku dobro ili ne znam :( nekad ta riba deluje OK ali osećam da se nešto dešava posle
posle konzervi ne, ovo ili u restoranu, ili kupljena riba, čak jednom iz maksija prženi fileti. moji se ne žale, tj oni koji jedu to slično?

Back