Šta kuvate za goste?

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Моји гости не очекују од мене да им кувам.

Добију кафу, пиво, сокић, жестоко, шта 'оће. За 'едење, смоки, кикирики, бадеми, грисини... ако 'оћу пред неком рибом да се покажем, добије воћну салату.

Зависи од гостију, мени долазе само најближи, знам шта воле, па то и спремим.
И зависи да ли је ручак или вечера.

• Podržavam
Reactions: Red
eh...nas par smo par godina imali ritual da se svaki petak nalazimo i neko kuva...bilo je da sam narucila i presula u tanjir...nisam imala vremena...priznala im, naravno :lol:
ni od mene niko ne ocekuje da kuvam...ali ako se se desi, onda bude nesto sto se lako priprema...bela corba, rizoto, paprikas, neka testenina, musaka, rostilj, pica i tome slicno...

Правим тематско вече.
Па ако је италијанско, буде вино, нека паста, салата са моцарелом и панакота рецимо.
Ако је грчко буде узо, салата са фетом и маслинама, гриловани патлиџан, нешто морско пре него месо, бело вино и баклава.
Ако је руско иде вотка уз киселе краставце, влажан хлеб уз кавијар, печурке и можда салата са харингом и цвеклом (ређам је као мимозу, да сече као торта, не волим измуљану као руску) и за крај може медовник.
Па тако редом...
Волим дружења уз клопу и пиће, више зими. По лепом времену више волим да изађемо.

• Voli
Reactions: Red

Back