kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Vidi ovu, samo nesto pravi! 
Ama koliko kora da kupim, to pitam?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidi ovu, samo nesto pravi!

a to
jedno pakovanje kora ti je dovoljno
ja nikada ne potrosim celo pakovanje![]()
Bokice, koliko kora treba za onu tvoju pitu sa makom i koliki je pleh u kom peces?

Yoav אני אוהבת אותך , napravila sam pitu sa makom po tvom receptu. HvalaPogledajte prilog 165805Pogledajte prilog 165806

a sto turas potpis na svako jelo?![]()
jedno krajnje tupavo pitanje: da li u rusku ide senf i idu li barena jaja??
..hmm..jedno tupavp pitanjce..
..dukatova pavlaka za kuvanje moze da se umuti za tortu, samo treba da se zasladi, jel da?![]()

tara, pitanje ti uopšte nije tupavo. Koliko domaćica, toliko vrsta ruske salate. Meni je najlepšta ona koju moja mama pravi, jer sam na nju navikla, a i ide najviše kvalitetnih sastojaka od svih koje sam jela. Senf ne ide, senf se stavlja kad sama praviš majonez. Barena jaja idu... moja mama stavlja pileće belo meso, neku dobru šunku, odnosno pršutu, znači suvu, tipa suvi vrat ili kraški vrat, ili ko ima domaći pršut, kažem najkvalitetnije. Onda zelen iz supe: šargarepa, peršun, paštrnak (paškanat), bareni krompir, barena jaja, kiseli krastavčići.....
Moja kuma uzme kesu one smrznute mešavine za rusku salatu i doda još 2-3 krompira. Pa ti sad vidi kako ti se više svidja....

..odolevam da je ne nachnem, a izgleda bozanstveno..
..
Dobro jutro, ja sam potpuno neorganizovana i nemam ništa isplanirano što se tiče novogišnje trpeze. Idemo na doček kod kumova, lepo bi bilo da se nešto ponese i priloži, mada je kuma rekla ne treba ništa.
Napraviću neke baklavice sa čokoladom, iako sam super recept od koleginice negde zaturila, pa ću po nekim drugim receptima i sećanju. Ma ne mogu da omanem. Da l je 300 ili 350 g oraha....
Pa sam mislila i pitu od pečuraka i praziluka, ali pošto mi je promrzao luk na terasi, moram da ga iskoristim, pa će biti luk umesto praziluka. Jer dok je smrznut može da se iskoristi, ali kad se odledi odmah će da trune.
A promrzao mi je i krompir... a od njega ne znam šta ću.. Žao mi da to sve bacim, da ne pokušam da spasem, ima jedno 4-5 kg.
Mama je skuvala sarme i za mene, pa će imati šta da se jede.....
Nešto mi prošlo vreme u obavljanju nekih drugih poslova pa se nisam organizovala za ovo, šta da radim. Ne mogu da se kloniram pa da sve stignem.

jel treba to da se isece pre nego sto se stavi u rernu?mislim da si vec napisala da treba ali da ja ipak proverim...