Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila ja, kupila mami. Ima i sa pistacima i sa orasima i sa cokoladom i kadaif i svasta nesto. Mama kaze da su odlicne, a ja nisam ljubitelj(osim kad baka napravi :)), mislim da tu ima ovo sto parka trazi, trouglasto zavijene, ali su vece, ne znam jesu li klasicne baklave.

edit
Parka dukat je u ulici koja se spusta od obilicevog venca ka onom parku kod muzeja primenjene umetnosti

ijaoo kako ja volim baklave, al prave, ovde u beogradu nigde ne mogu da nadjem dobre baklave, prave, sve su neke fesni veštačke

...imaš odlične baklave na Obilićevom vencu...ima i tih "fensi"..ali ima i baš
pravih...ja kad god tuda moram da prođem, trudim se da ne gledam u izlog,
prodavnica specijalizovana samo za njih....a probala sam odlične su...:lol:

...ne govori nishta...najlepshe bakljave jeo sam u Prishtini...a ovi "nashi bakljavisti" odavno fusheriraju...pocheli i suvo grozhdje da turaju u njih...:eek:

Bogami, viđala sam ja to i kod ozbiljnih bakljavista, nekad po Bosni. Ebemliga da li je svetogrđe ili samo drugačiji recept.
Si jeo nekad one iz Makedonije, sa kokosom, zarolane u štapiće, kao tanjušne sarme? Joj, što je to dobro :aha:

Bogami, viđala sam ja to i kod ozbiljnih bakljavista, nekad po Bosni. Ebemliga da li je svetogrđe ili samo drugačiji recept.
Si jeo nekad one iz Makedonije, sa kokosom, zarolane u štapiće, kao tanjušne sarme? Joj, što je to dobro :aha:

...gde nađe da "rajcaš" najveću slaćkaru u okruženju i šire...:evil:...saČu da te upucam...odo' u slastu...ionako mi je jedna dobra od "onih bakljavista " usput ( na putu ka mestu detetovog treninga )...:lol:...misliČu na Vas...

Pa samo da javnem, da je moja torta juče baš dobro prošla...Niko nije pojeo manje od dva parčeta, a moj dragi 3, a jutros pred polazak na posao, nema ga nigde, Nema ni poljupca za dobro jutro, kad on u kuhinji jede tortu u 8 ujutru...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back