parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
meh, meni ovo na slikama deluje previše higijenski =)
e a od sve bruke, gde je kog vraga topličin venac?
e a od sve bruke, gde je kog vraga topličin venac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), mislim da tu ima ovo sto parka trazi, trouglasto zavijene, ali su vece, ne znam jesu li klasicne baklave.

da l da ti kažem il da ti ne kažem da ti je ovo šesti post danas?![]()
kud i nauci da brojis ikad !

ijaoo kako ja volim baklave, al prave, ovde u beogradu nigde ne mogu da nadjem dobre baklave, prave, sve su neke fesni veštačke

Joj, bre, sad ću i ja dumrem za baklavom![]()

...ne govori nishta...najlepshe bakljave jeo sam u Prishtini...a ovi "nashi bakljavisti" odavno fusheriraju...pocheli i suvo grozhdje da turaju u njih...![]()

Joj, bre, sad ću i ja dumrem za baklavom![]()

Bogami, viđala sam ja to i kod ozbiljnih bakljavista, nekad po Bosni. Ebemliga da li je svetogrđe ili samo drugačiji recept.
Si jeo nekad one iz Makedonije, sa kokosom, zarolane u štapiće, kao tanjušne sarme? Joj, što je to dobro![]()
...saČu da te upucam...odo' u slastu...ionako mi je jedna dobra od "onih bakljavista " usput ( na putu ka mestu detetovog treninga )...
...misliČu na Vas......gde nađe da "rajcaš" najveću slaćkaru u okruženju i šire......saČu da te upucam...odo' u slastu...ionako mi je jedna dobra od "onih bakljavista " usput ( na putu ka mestu detetovog treninga )...
...misliČu na Vas...

Fotka bakljave i cedulja sa datumom i potpisom, inače ne važi
![]()

...ska probljem...
...nekad sam prich'o shta je palo proshle nocci, a sad o "padnutim" bakljav'...2 kom + tulumba...
...nisam im'o fotoaparat, ni mob pri ruci...( ona slasta viljushkica je imala glavnu ulogu )...sledeCHi X fotkam...a sad odo' da spavam...jedna bakljav...dve bakljav...3 bakljav...,...,...

parka,tvoje spagete karbonara su hit!!!
laura trazi da joj pravim svake srede,obozava ih
inace je jako prosto za kuvarice pocetnice nista lakse
daj jos neke tako jednostavne a dobre recepte![]()