mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Pisala sam ja recept ranije na ovoj temi i stvarno su super 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pene sa tikvicama i slaninicom. Isprziti na stapice tikvice i jedan cen belog luka, izruciti u ciniju, na istoj masnoci ( od maslinovog ulja) isprziti sitne kocikice slaninice, i to izruciti u tikvice. Na procedjene pene staviti tikvice , slaninicu, feta sir izgnjecen sa jednom pavlakom, origano i bosiljak. Ako nemas holesterol odozgo moze i parmezan![]()
Ja sam pravila Egretine rolate i mnoooooooogo su dobri.
Lepsi mi je onaj zeleni, iskombinovala sam zeleno, belo, zuto i crveno. Izgleda super i jako je ukusno.
Gotovo za pola sata
Eto samo jedno pitanje, to nisam ukapirala. Kad se izvadi iz rerne i umotava u krpu jel se rola ili samo polozi na ravno i uvije?
Ja sam odma sa krpom urolala, al reko mozda bolje na ravno?
U svakom slucaju hvala za receptBas mi se svidja.
...koliko ja znam urola se sa vlažnom krpom, da bi bilo savitljivo posle kad se
namaže fil...da ne bi pucala kora....
Da, suvo je kad se izvadi iz rerne, a voda ga lepo razmeksa.
Pene sa tikvicama i slaninicom. Isprziti na stapice tikvice i jedan cen belog luka, izruciti u ciniju, na istoj masnoci ( od maslinovog ulja) isprziti sitne kocikice slaninice, i to izruciti u tikvice. Na procedjene pene staviti tikvice , slaninicu, feta sir izgnjecen sa jednom pavlakom, origano i bosiljak. Ako nemas holesterol odozgo moze i parmezan![]()
ooo ja ću tako ovo sutra da ručam =)
čim se svane odo po slaninicu =D
e, mi smo upravo pozvani na ručak tako da ništa od spremanja danas : )
mislim da vam je za ovo sto planirate
najbolja kisela pavlake
ima jela u koje bas ide slatka pavlaka
pravila sam lingvine sa šafranom i šunkom
i u to ide bas slatka pavlaka
joj
opet mi ruke mirisu na beli luk
odoh da przim moja krilca![]()
mislim da vam je za ovo sto planirate
najbolja kisela pavlake
ima jela u koje bas ide slatka pavlaka
pravila sam lingvine sa šafranom i šunkom
i u to ide bas slatka pavlaka
joj
opet mi ruke mirisu na beli luk
odoh da przim moja krilca![]()
ja uzimam onaj kotanyigde nabavljaš šafran? ja donela neki iz Tunisa, ono ko latice nekog sveća i ništa se ne oseća u jelu, niti se rastvori pa da oboji jelo, niti mu da neki ukus. A čitala sam da je to strašno jak (i skup) začin i da ga treba stavljati po malo i pre toga ostaviti u malo vode da se rastvori. (nije hteo da se rastvori)
Ja kupila neki jeftin, mora da je neka prevara!?