...ja malopre pravila onaj kinski mix..sa pilećim belim mesom....
...em je bilo gotovo za čas..em je baš ukusno...ne znam šta vam se
tu nije dopalo...i šta vam je kvarilo ukus....
...u jedan tiganj sam stavila sitno seckanu glavicu crnog luka da se lagano dinsta...
...u drugi za to vreme...ubacila na štapiće iseckano belo meso...dodala malo vegete
i malo kari začina suvog....
...kad je luk bio skoro gotov, ubacila mix..i dodala vegetu, sipala malčice vode i poklopila,
da se na pola prodinsta....za to vreme ona piletina se fino ispržila....
...sastvila jedno i drugo..tako što sam piletunu i sve sokove koje je pustila izručila
preko onog povrća....promešala..dodala još malo karija....pustila još 3-4 minuta..i to
je to.....
....mi smo se najele..e sad uz to može, svašta nešto...najbolje pirinač..ali mi nismo,
ja sam na dijeti..a cure nisu htele toliko da čekaju...ostalo je taman još jednom da
se jede....
...potopila pasulj za sutra....sprema se prebranac...
..za dezert možda budu neke šarene kiflice, ako bude padala kiša, ako ne
neki drugi put.....
...i naravno ako budu uspele, u slučaju da ih pravim, pišem recept, mada to nije
merilo..dako meni ne uspeju nekoj od vas hoće sigurno, prelepe su..ja probala
...em je bilo gotovo za čas..em je baš ukusno...ne znam šta vam se
tu nije dopalo...i šta vam je kvarilo ukus....
...u jedan tiganj sam stavila sitno seckanu glavicu crnog luka da se lagano dinsta...
...u drugi za to vreme...ubacila na štapiće iseckano belo meso...dodala malo vegete
i malo kari začina suvog....
...kad je luk bio skoro gotov, ubacila mix..i dodala vegetu, sipala malčice vode i poklopila,
da se na pola prodinsta....za to vreme ona piletina se fino ispržila....
...sastvila jedno i drugo..tako što sam piletunu i sve sokove koje je pustila izručila
preko onog povrća....promešala..dodala još malo karija....pustila još 3-4 minuta..i to
je to.....

....mi smo se najele..e sad uz to može, svašta nešto...najbolje pirinač..ali mi nismo,
ja sam na dijeti..a cure nisu htele toliko da čekaju...ostalo je taman još jednom da
se jede....
...potopila pasulj za sutra....sprema se prebranac...

..za dezert možda budu neke šarene kiflice, ako bude padala kiša, ako ne
neki drugi put.....
...i naravno ako budu uspele, u slučaju da ih pravim, pišem recept, mada to nije
merilo..dako meni ne uspeju nekoj od vas hoće sigurno, prelepe su..ja probala