pile_babino
Ističe se
- Poruka
 - 2.273

ocu i jaaaaaa:-( ali samo malo..![]()
ej bre kuco pa to je bilo prekjuce zeno...dodji ti kod pileta da te malo goji...hhh...
...osecam miris tigretine sa raznja
![]()
ahahhahaha...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ocu i jaaaaaa:-( ali samo malo..![]()
...osecam miris tigretine sa raznja
![]()

...pazljivo sa vatrom 

...sa kulenom..kobasicom...slaninicom...ihaaj 
Krcka se domaca supa,i pece se koka...bas odavno nisam ovo spremala...cesce nesto dinstam meso...
 izgleda da neke klasike ne treba izbacivati sa menija...

...nja nja nja nja nja...ma da si rekla barem spanac...pa da ga nekako i svarim...ili kafiol.....ali kelj i brokoli..... 

I rekla sam, samo to cu jesti narednih 5 dana... Ali, dzabe to, kad ceo dan sedim, mislim, prinudjena sam. 
Evo vam recept!
Isprziti na praziluku 400 gr.bukovace.Posebno obariti oko 700 gr krompira.Kad je krompir skuvan narendati ga(izgnjeciti) u podmazanu vatrostalnu pravougaonu posudu.preko njega sipati i rasporediti przenu bukovacu.Odozgo prekriti listicima slanine i staviti par crnih maslina.Zapeci oko 15 minuta u rerni na oko 200C.
Prijatno!

Evo vam recept!
Isprziti na praziluku 400 gr.bukovace.Posebno obariti oko 700 gr krompira.Kad je krompir skuvan narendati ga(izgnjeciti) u podmazanu vatrostalnu pravougaonu posudu.preko njega sipati i rasporediti przenu bukovacu.Odozgo prekriti listicima slanine i staviti par crnih maslina.Zapeci oko 15 minuta u rerni na oko 200C.
Prijatno!

taman mi odgovara

njah meni i nije nesto novi sad ne kontam toliku odusevljenost istim...a tipovi pricaju...khm...da,smesno![]()