mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima neko dobar recept za njoke?! Jedu mi se...
...a šta vam je to...mislim, koje jelo?..

Nema tu ništa posebno, obariš krompir, ispasiraš, dodaš jedno jaje i brašna, otprilike koliko je bilo krompira ili malo manje i mesiš. U stvari, brašno dodaješ postepeno, pa vidiš kad testo prestane da se lepi. I onda praviš njoke i kuvaš ih u posoljenoj vodi kad provri.Jel ima neko dobar recept za njoke?! Jedu mi se...
pa sama si birala muskawchinu koji te vodi kod tih nezrelih muskawaca.

Nema tu ništa posebno, obariš krompir, ispasiraš, dodaš jedno jaje i brašna, otprilike koliko je bilo krompira ili malo manje i mesiš. U stvari, brašno dodaješ postepeno, pa vidiš kad testo prestane da se lepi. I onda praviš njoke i kuvaš ih u posoljenoj vodi kad provri.

mico, to ti je grenadir marš; samo kod nas u Vojvosini mi volEmo to nasuvoDanas...imam supice od juce samo da ubacim rezance ili griz knedle i nasuvo sa krompirom...ostalo je malo krempita od juce![]()

Nema tu ništa posebno, obariš krompir, ispasiraš, dodaš jedno jaje i brašna, otprilike koliko je bilo krompira ili malo manje i mesiš. U stvari, brašno dodaješ postepeno, pa vidiš kad testo prestane da se lepi. I onda praviš njoke i kuvaš ih u posoljenoj vodi kad provri.

jeste, jeste; moja baka je uvek to pravila zajedno. Deo testa napuni šljivama, a deo iseče u 'prstiće'; pa onda u prezleOd tog testa se prave i gomboce, jel tako?![]()
jeste, jeste; moja baka je uvek to pravila zajedno. Deo testa napuni šljivama, a deo iseče u 'prstiće'; pa onda u prezle
jeste, jeste; moja baka je uvek to pravila zajedno. Deo testa napuni šljivama, a deo iseče u 'prstiće'; pa onda u prezle

Mmm mljac! A da tek znate kako je to dobro kad se umesto prezli stavi mak i secer!![]()
Stvarnoooo...
Ja mislila da si mi ga ti odabrao...
Tema: Nisam se dugo zadržala na slavi sinoć... malo popričala sa ljudima i kući... muž ostao...
Sveki je juče kuvala supu i pekla riblje filete, i spanać...
Bilo je odlično, ona stvarno lepo kuva... da je ne ureknem...nego se ja sad pitam, kako ću ja bez nje kad se uselim...
![]()
pravi muz brine o svojoj zeni!
i ne ostavlja je samu!
aha...to je baš super klopa.Kaze kuca da se to zove Grenadir mars![]()