Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo pravilo- volim da znam sta jedem. To znaci, ja kupujem sveze namirnice, ja pripremam i stavljam zacine. Gotova jela-fuj! Uaaa instant civilizacija! :lol:
Drugo, zastupam metod kao muvalo, plafon 20 minuta za pripremu i sto kraca obrada namirnica, tako je i zdravije i ukusnije i plus nema smaranja i velikog gubitka vremena. Sto se danas napravi, treba i da se pojede. To je trece pravilo za kolicinu.
Jos ako smo kreativni, onda je gotov rucak ili vecera pravo malo remek delo. I to je cisto uzivanje. :-P

Ma kakva gotova jela, nije mi gust da nesto sto je skoro kompletno napravljano samo podgrejem i pojedem, nego lepo ja to sve napravim, a onda sednem i uzivam u svom delu i usput nenametljivo pitam dragog "jel da da je odlican ovaj rucak, reci kako se meso savrseno ispeklo, a i ova kombinacija zacina je super..."

danas pravim kuhano povrce...sve veeliki komadi....tako najvishe volim...i kuhanu teletinu u tome...i kpusa svjezeg isto veliki komadi...to sve unutra zajedno se kuva....i onda se prilikom sluzenja moze dodati loma senfa...e jesam ga objasnio.:))) al opet je bolje nego kad vi zene to skuvate...rucak i kafa su bolji s mudima:) ju nou vot aj min...

divlja:
Prvo pravilo- volim da znam sta jedem. To znaci, ja kupujem sveze namirnice, ja pripremam i stavljam zacine. Gotova jela-fuj! Uaaa instant civilizacija! :lol:
Drugo, zastupam metod kao muvalo, plafon 20 minuta za pripremu i sto kraca obrada namirnica, tako je i zdravije i ukusnije i plus nema smaranja i velikog gubitka vremena. Sto se danas napravi, treba i da se pojede. To je trece pravilo za kolicinu.
Jos ako smo kreativni, onda je gotov rucak ili vecera pravo malo remek delo. I to je cisto uzivanje. :-P

veze ti sa kuinjom nemash....jebesh kupus ako se ne kuva dvaes sati...znash li ti mala shta prichash?? :) postoje jela koja se moraju "ispostovati" narocito tradicionalna kuhinnja..aj zzz i ako ti treba neki savjet slobodno pitaj :D

nesvrstani666:
veze ti sa kuinjom nemash....jebesh kupus ako se ne kuva dvaes sati...znash li ti mala shta prichash?? :) postoje jela koja se moraju "ispostovati" narocito tradicionalna kuhinnja..aj zzz i ako ti treba neki savjet slobodno pitaj :D

Ma kakva tradicija, ja svaki put kuvam novo jelo. :razz: :lol:

ma zezas me....na prvi mljac i nije bas njam njam....al kad prozvaces....ma dobro, meni se svidja u svakom slucaju....a ako si na neki recepAt mislila - ne znam....nisam nikad cula da neko sa svjezim kokosom nesto muti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back