Šta kuvamo danas six

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ova malecka juce pravila punjene pohovane palacinke pa nam ostalo i danas za rucak,...nema bacanja hrane...
samo cu dodati onu desetominutnu corbicu od povrca sa kockama supe i bog da nas vidi,..
za desert ima voca,,,

zahebali me prika i prija...došli da kupuju u Bebu,pa smo posle i deca i ja morali da idemo sa njima na ručak u Banjalučki ćevap...jbga...baš sam baksuz....:whistling:

Mi smo vecerali cvarke prsutu kačkavalj paradajz jogurt
Ja stukla pola čokolade oko sedam i sad naravno preskacem večeru moji su jeli
Na kraju sam uspela da raskuvam meso i izašao je lep rinflajš
Ostalo mi supe i rinflajša za sutra ali ne mnogo pa ću pržiti krompir i šnicle

Супа од домаће коке, жути се као златник, и ђувеч...

Парадајз салата, још мало.

Овог лета смо се бар слатко најели парадајза, волујског срца никад више, раније се убијемо тражећи га.

izmarinirala sam pileca krilca i ispekla ih u rerni
napravila pire od batat krompira
napravila toplu salatu od grilovanih tikvica i patlidzana i prelila izmesanim balzamiko sosom, medom i svezim seckanim bosiljkom
izgrilovala tikvice
napravila salatu od potocarke i rukole
i taman pocnem da postavljam sto, sve gotovo, taman toplo, a dete kaze da mora na posao na kratko
aupm..sad se rucak ohladio, stoji na stolu, ja sam gladna i nervozna jer mi je trud propao
dzule se vrti oko stola jer je namirisala piletinu
sto ne volim ovakav dan
stavila sam i boraniju sa piletinom da se kuva za sutra

Јој, што је то грозна навика да чекаш укућане да бисте јели заједно, а и ја сам навикла тако.

Цркавам од глади и чекам, јер кад једем сама ни не осетим храну, са њима је то ужитак.

И сад бих ти рекла седи и једи, а како кад сам и ја иста :lol:

Јој, што је то грозна навика да чекаш укућане да бисте јели заједно, а и ја сам навикла тако.

Цркавам од глади и чекам, јер кад једем сама ни не осетим храну, са њима је то ужитак.

И сад бих ти рекла седи и једи, а како кад сам и ја иста :lol:

htela bih makar taj nedeljni rucak da pojedemo zajedno, preko nedelje svako na svoju stranu
dosla je, jurila je usput sladoled sa karamelom za mene :heart: i nije fa nasla, pa je kupila neke druge
dok nije bila tu, ocistila sam frizider od svih sladoleda i rekla joj da kupi samo za danas i nema za u toku nedelje
slatkise mozemo samo uz nedeljni rucak od sada :)

Ja se uvek cudim kako vi kasno rucate

- - - - - - - - - -

Mi smo rucali rostilj,ostalo je i za sutra
Mada mislim da sutra spremim paradajz corbu sa jajima i neku pastu,a meso prekosutra

pa jeste smoki kasno i od sutra hocu sebe da ubacim u rezim
dorucak u 8, rucak u 13, vecera do 18
disciplina :)

smotala sam sarmu za naredna dva dana...:zaljubljena:

a danas sam napravila tako dobar dzadziki da se još osećam na beli lukac...:hahaha:

ja sma napravila pire od batata i ubacila samo onako zgnjecen jedan cen da malo zamirise
i onda nisam videla da sam uzela taj cen i pojela..shvatila sma kad je bilo gotovo
sutra ce da padaju u nesvest kad im pridjem, pocevsi od manikirke i pedikirke pa na dalje

ja sma napravila pire od batata i ubacila samo onako zgnjecen jedan cen da malo zamirise
i onda nisam videla da sam uzela taj cen i pojela..shvatila sma kad je bilo gotovo
sutra ce da padaju u nesvest kad im pridjem, pocevsi od manikirke i pedikirke pa na dalje

:hahaha: ali ništa ne može zameniti taj ukus i te opojne mirise belog luka...:zaljubljena:
da ne pričamo o lekovitom dejstvu...:heart:

F615D732-74C5-48F9-8CF4-761A3173DED8.jpg

Volovsko srce ❤️
(Na paradajz mislim : ))) )

- - - - - - - - - -

Dive, nasmeja me s tim belim lukom :D

dok ima zelja, samo sarmice od njih
juce sam se nakuvala, danas pauza

macko moze pitanje jedno, ukoliko znas odgovor
kad malo pretetaram sa aktivnostima, hvataju me grcevi
pocela sam redovno da uzimam mg u kapsulama i smirilo se
nesto sam citala sta sve moze da bude uzrok i naisla da u takvim situacijama treba da se unosi i kalijum
juce sam uzela i njega i imala sam detoks reakciju :lol:
ono sto hocu da te pitam, da li je u redu kombinovati ta dva minerala?

viber image.jpg

dok ima zelja, samo sarmice od njih
juce sam se nakuvala, danas pauza

macko moze pitanje jedno, ukoliko znas odgovor
kad malo pretetaram sa aktivnostima, hvataju me grcevi
pocela sam redovno da uzimam mg u kapsulama i smirilo se
nesto sam citala sta sve moze da bude uzrok i naisla da u takvim situacijama treba da se unosi i kalijum
juce sam uzela i njega i imala sam detoks reakciju :lol:
ono sto hocu da te pitam, da li je u redu kombinovati ta dva minerala?

Molim macku da odgovori javno na temi (a ne na pp), ima nas još koje to zanima. I mene povremeno hvataju grčevi, jedno vreme sam uzimala magnezijum, ne sećam se neke promene, a i neki smatraju da ti minerali i vitamini u tabletama nemaju neki efekat. A drugi neki su opet od tog magnezijuma napravili čitavu problematiku, pa kao valja samo neki u prahu, kog ima u 2-3 apoteke u Beogradu.

Ćao svima, pratim vas, ali ne pišem, jer ne kuvam ništa interesantno. Danas planiram lazanje s patlidžanom. To bi moglo da bude interesantno

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back