- Poruka
- 122.188
to je suvise napredno stivo bre 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to je suvise napredno stivo bre![]()

Ja sam isprobala okvirno macaronse, tj. samlela bademe, ali ih nisam prosejala, htela cisto da vidim sta i kako ide. I lepo su se ispekli, prsten se napravio, ali nisu se previse razlili i nije bila glatka povrsina. Vise su licili na puslice. I verovatno bi trebala preciznija vaga za sastojke. Moja zidna mozda nije pouzdana.
dive nesto pauzira, nadam se da ce brzo da dodje.
- - - - - - - - - -
I ja ne stavim kad nemam, a kad imam ne stavljam previse, zapravo ja uglavnom odokativnom merom te mrvice, u zavisnosti od toga koje i koliko voca stavim, koliki pleh.

За макаронсе сам мерила одокативно и били су глатки, са прстеном.
Ораси су им боју дали и направила сам их превелике.
Не постоји колач који мора да буде мерен у микрограм. Бар моје искуство тако говори.![]()
e to jeste fascinantnovauuu ako peces meso na papiru bez zejtina dobices meso koje nije natopljeno uljem, pa vauuu
ono sto je meni fascinantno kod ovakvih videa je da stvarno postoje ljudi kojima ovo treba reci i oni koji zarade pare zbog takvihe to jeste fascinantno

Verovala ili ne postoje. Moja prijateljica je pre par godina pitala (inace zena koja redovno i lepo kuva) zasto mi serpa sa krompirom za pire nije puna vode do vrha? Kazem ja - a sta ce mi duplo vode od ove koja je potrebna. Kaze ona - ja sam navikla da uvek napunim do vrha. Sad kad sam videla da ne mora, necu vise ni ja, da mi kipi po sporetu. Aleluja.![]()

meso niti volim da spremam niti ga nesto jedem ...naletim na ovaj recept i kao ajde da probam - prosto su savrsena ...na isti nacin sam ispekla i belo meso samo sam ga drzala u maslinovom ulju, so i biber ...mnogo se krace pece od krilaca mada ja ni krilca nisam pekla 1 sat, mozda 45min.... rostilj ne volim, kao drvo je kad se ohladi a ovo je super ukusno i iz frizidera - spolja hrskavo a unutra meko
jao greota,znamJuce bila supa, i cufte u paradajz sosu... Plus pire.
Danas corba od povrca sa jenetinom, zakiselicemo je kiselim mlekom. Ostalo je par cuftica za decu. Muz se prehladio pa je na samrti zbog bolnog grla, te za nas matore samo corba....

vauuu ako peces meso na papiru bez zejtina dobices meso koje nije natopljeno uljem, pa vauuu
ono sto je meni fascinantno kod ovakvih videa je da stvarno postoje ljudi kojima ovo treba reci i oni koji zarade pare zbog takvihe to jeste fascinantno

a one tvoje savrsene princes krofne ...i njih si odokativno? ...pravila sam ih i bile su super ...i tufahije su ti odlicne....pricala si o nekoj reform torti pa ako moze recept
ja sve merim na apotekarskoj vagi![]()
Verovala ili ne postoje. Moja prijateljica je pre par godina pitala (inace zena koja redovno i lepo kuva) zasto mi serpa sa krompirom za pire nije puna vode do vrha? Kazem ja - a sta ce mi duplo vode od ove koja je potrebna. Kaze ona - ja sam navikla da uvek napunim do vrha. Sad kad sam videla da ne mora, necu vise ni ja, da mi kipi po sporetu. Aleluja.![]()
Pa sam procitala tvoj savet i zaboravila
Mozes li opet napisati sta radis da se skuva za cas? 
Moram da priznam da sam i ja bila od onih sto dugo kuvaju kukuruzPa sam procitala tvoj savet i zaboravila
Mozes li opet napisati sta radis da se skuva za cas?
![]()

jao jao, pa dajte taj recept za savrsene princes krofne
ja nekako tripujem da je to mnogo tesko da se napravi, nisam nikad probala. ne fil, nego ono testo

kupis frikomov zamrznuti, i samo ga bacis u vrelu vodu na par minuta![]()