Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidim al brate sto ovako ruzno sve nacrtano a joj :sad2:
:lol:

ovo je crtez macke kakav meni valja :zplez:

figaro-pinocchio001.jpg

u skladu je sa temom, da ne bude da spamujem :lol:

meni slatko, ne svaki crtez kako rekoh, ali neki da
nisu mi globalno svi ruzni

ne mozes svetu ugoditi :aha:

И не волим кад у цртанима истичу пол животињама - женкама кармин и трепавице а мужјацима шешир или машна око врата. :bljak:

На силу их праве на људе. :confused:

И не волим кад у цртанима истичу пол животињама - женкама кармин и трепавице а мужјацима шешир или машна око врата. :bljak:

На силу их праве на људе. :confused:

da razumem, ima i neki izraz cini mi se kad tako na ljude pravis zivotinje, i na crtezima i u basnama i svuda, jao ne mogu da ga se setim sad, aj neko ce pametniji da se seti garant
ali sve je to deo neke umtnosti, ima svoju draz
ok ako ne volis

meni to ne smeta
ono sto meni smeta je stil cratanj, prosto ne mogu svaki da svarim, kao sto ni u slikarstvu ne mogu svaki pravac da svarim tako i kod crtaca...

da razumem, ima i neki izraz cini mi se kad tako na ljude pravis zivotinje, i na crtezima i u basnama i svuda, jao ne mogu da ga se setim sad, aj neko ce pametniji da se seti garant
ali sve je to deo neke umtnosti, ima svoju draz
ok ako ne volis

meni to ne smeta
ono sto meni smeta je stil cratanj, prosto ne mogu svaki da svarim, kao sto ni u slikarstvu ne mogu svaki pravac da svarim tako i kod crtaca...

https://sh.wikipedia.org/wiki/Antropomorfizam

hahaaaa izvadila sam lisnato testo,nesto da skarabudzim posle rucka i nadjem ovaj recept
ovo je prevod:rotf:

подгрејати рерну на 180 ° Ц / 350 ° Ф.
2. Исцедите лист лиснатог теста и исећи на 8 једнаких правоугаоника. Исеците границу око 1цм са стране, не сечење скроз кроз пецива.
3. Ширите рибизле јам целом центру. Слој јабуке на преклапајући обрасцу онда поспите шећером и циметом.
4. Пренос на пергаменту-обложене фиоку и сусрета са јајима прања.
5. Пеците 25 минута, затим охладити.
6. помешати шећер у праху и млеко док не буде густа паста, онда ситна киша током хлади пецива.
7. Ењои!

hahaaaa izvadila sam lisnato testo,nesto da skarabudzim posle rucka i nadjem ovaj recept
ovo je prevod:rotf:

подгрејати рерну на 180 ° Ц / 350 ° Ф.
2. Исцедите лист лиснатог теста и исећи на 8 једнаких правоугаоника. Исеците границу око 1цм са стране, не сечење скроз кроз пецива.
3. Ширите рибизле јам целом центру. Слој јабуке на преклапајући обрасцу онда поспите шећером и циметом.
4. Пренос на пергаменту-обложене фиоку и сусрета са јајима прања.
5. Пеците 25 минута, затим охладити.
6. помешати шећер у праху и млеко док не буде густа паста, онда ситна киша током хлади пецива.
7. Ењои!

:lol:
meni je ovako neko nudio sredstva iz investicionog fonda za mala i srednja preduzeca
ono, mail ostavio utisak poverenja odmah :lol:

Vragana, vala si pravi umetnik, svaka čast...ja bih se prosto postidela da mi je takva čast učinjena tortom zbog vremena i pipavosti osobe koja je pravila, lako mi je zauvek "kupiti" ljubav ovakvim gestom...kome god da je namenjena sigurno će biti oduševljena...

...danas ništa...Nova kuhinja nove stvari, jescemo vani...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back