- Poruka
- 48.596
Dosla sam.svojoj kuci konacno, mogu opet da jedem moje kartone ko covekdanas losos

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosla sam.svojoj kuci konacno, mogu opet da jedem moje kartone ko covekdanas losos

Promena plana... dragi kupio dimljenu butkicu. Eno je kuva se. Uz to će biti krompir. A palačinke ću razmisliti dal ću onda praviti danas ili sutra.

Ja ću da CRKNEM dok se ova butkica spremi majke mi... zamirisala cela kuća, creva mi već krče, a on hoće još minimalno sat i po![]()
![]()
![]()

Шта је ту уопште јестиво?
pretpostavljam sve...osim ograde za flase...
zena pravi izvanredne domace torte...
Rezanci spremni, jos samo da se i skuva supica.
- - - - - - - - - -![]()
Kad vec spomenu butkicu. Ja danas kupio jednu za pihtije.

jos samo kad bih umela da napravim ovakvu tortu...
![]()

Које немаш жељу да пробаш.
imam zelju,nisu margarinuse,vec isto ko sto pravi domacica...
jaffa torta,kinder,snikers,svarcvald,koju god pozelis ona ce napraviti...
ipak,valjda zbog ustede ili navike,sta vec,opet sama pravim tortu starijem za rodjus...
ali ovako ukrasiti nikad necu umeti i tome se divim..
a ideja mi je originalna...

imam zelju,nisu margarinuse,vec isto ko sto pravi domacica...
jaffa torta,kinder,snikers,svarcvald,koju god pozelis ona ce napraviti...
ipak,valjda zbog ustede ili navike,sta vec,opet sama pravim tortu starijem za rodjus...
ali ovako ukrasiti nikad necu umeti i tome se divim..
a ideja mi je originalna...
Ideja je super
I ima nekoliko žena koje znam koje baš prave super te torte, budu i ukusne i super izgledaju
Naručila sam jednu za Babyparty, videćemo kako će ispasti![]()
e to govorim...
ima ih provereno dobrih...al sto imaju zlatne ruke,to je posebna prica...bas kao ZD

Ne znam dal sam ikad stavila sliku torte koju je moja mala tražila za 6ti rođendan, stvarno je bila savršena i po izgledu i ukusu, a ista žena radila koja će i ovu sad![]()
pametno...meni super sad ono kad naprave okolo ogradu od keksica ili rolera...
cek sad cu nadjem...
- - - - - - - - - -
ovako nesto...ovo nije ni tesko napraviti...![]()

Svaka čast na rezancima![]()
Joj ja pihtije ne volem ali uopšte...
Nisam bila ni ljubitelj butkice, ali sad od kad sam trudna, užas šta mi se odjednom jede
Hahaha, super je torta![]()
![]()

i ja isto.divim se umesnosti domacica koje to rade,to su prava remek dela,ali kod mene pogled na njih zatvara apetitЧим видим живе боје, заобилазим. То је добро за моделарски кутак али за мој тањир не.
ovo je za mene idealan obrok.uz to samo bilo koja sveza salata i nista vise
Ne volim tekstruku pirinca u rizotu, bude gnjecav sav
Stavi jasmin ili bašmati, kod njih zrna ostanu cela, čvrsta i suva, ukoliko ne preteraš sa količinom tečnosti.