Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam sinoc pekla pile. Nisam imala cackalicu da mu bocnem batak.
Сирото мало пиле није ни пообертет дочекало, пеку га и боду!:rida:
Узгред јел ти сметењаци с којима живиш уопште знају да сами спреме храну, или једу само оно што купе по продавницама, ресторанима, гребу се од тебе и сл?

jbga, tamo se mora tako, skuuuupo
moj buraz zivio 9 godina sa zenom, ni kupatila cestitog nisu imali, al tamo je to kao okej

...nedavno sam cula da zena zivi 40 godina u Londonu u jednoj sobi i koristi zajednicko kupatilo...a kuva u toj svojoj sobi...da i to kao njima je to tamo tako skroz
normalno, mnogi tako zive...cudno bas...ili smo mi previse razmazeni ili su oni previse skromni nije mi bas jasno....

Sta je cestito kupatilo? Il ga ima il ga nema, koliko ja shvatam.
Ма све је ОК и туш кабина, лаБаво, вц шоља, да није премало и сл, али пре и после свега да када није ко за јапанске туристе, већ да се потопим и испружим у топлој води ко човек!
Што би ГрЕци рекли бањо таласи!

...nedavno sam cula da zena zivi 40 godina u Londonu u jednoj sobi i koristi zajednicko kupatilo...a kuva u toj svojoj sobi...da i to kao njima je to tamo tako skroz
normalno, mnogi tako zive...cudno bas...ili smo mi previse razmazeni ili su oni previse skromni nije mi bas jasno....

Ja ovo u zivot ne racunam.
@ Tema sad cu da ispohujem piletine, pa da je prozderem sa paradajizom I majonezom.

Celo poslepodne sam kuvala supu. Junetina,piletina i šuplje goveđe kosti. Puno povrća i malo vode.Knedle od griza, supa se lepi kada je jedem.:heart: Kad se ohladi biće pihtija.:lol:

Svežu čabatu sam močila u onu mast sa vrha, kako je to bilo ukusno. Slaba sam na dobru supu.:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back