- Poruka
- 11.454
Đuveč sa taranom, riblji štapići. A skuvala sam i paštetu od prosa sa tunjevinom za uveče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đuveč sa taranom, riblji štapići. A skuvala sam i paštetu od prosa sa tunjevinom za uveče.
Realno, malo koja vakcina se tiče stomaka sem ako pohodiš trope, a niste tamo.Razboleo mi se muz. Ko zna sta je pokupio. Stomak mu ko balon. Oni u SSSR-u nisu uopste vakcinisani ni protiv cega, posto u zemlji nije navodno bilo infekcija, a niko nije putovao nigde preko granice.
Ovo i ja pravaim
Narendam koru limuna ali i iscedim sok. Kada se ispece premazem pekmezom od kajsija, pa glazuru. Bas je mljac. Nije presladak i moze da bude i dorucak.
- - - - - - - - - -
Modesti, one strudlice od belog vina... Pravicu ih verovatno u petak. Pa me zanima, tokom pecenja, da li rastu ili se skupljaju? Cisto da znam koliko gusto da ih redjam.
I ja cu razvuci dugacak pravougaonik, nafilovati, preklopiti pa seci. Moze tako?
Uvek drugačijekako pravite tu pastetu?

Htela sam nesto novo, nesto divlje. Al bice pilece belo, pirinac i brokoli

I ja sam ručao pizzu u 12:30, i sad gledam šta da pojedem za pravi ručak...za njih pita pizza,po zahtevu tinejdzerke

Realno, malo koja vakcina se tiče stomaka sem ako pohodiš trope, a niste tamo.
Ti mesonećejedi su mi vazda bili sumnjivi, dosta da se setimo travojeda...
jao, jesu to oni bokicini medeni keksici?
pa pisi, ili daj link gde se nalazi recept.
i bokcini su sjajni, pravila sam par puta![]()
ne moze, posto je sipkavo testo
bolje manje pravi
rastu, ali ne previse

pa ko te tera da me špijuniraš po fejsu...