Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
napravila sam savrsene pljeskavice od tikvica.jedno jaje,jedna rendana tikvica,saka brasna i sunula malo susama,malo kima,malo suncokretovih semenki...
uz zlatiborki jogurt i salatu od paradajza i luka.samo luk ljut ko djavo :(
mnogo mi se svidja zlatiborski jogurt,bas je gust,kasikom da ga jedes

....ja u te tikvice dodam jednu rendanu sargarepu, i kukuruzno brasno...cen belog luka sitno seckan...savrseno bude....bas cerka danas pita kad cemo to da pravimo,
pa cek malo samo nesto jedemo po celi dan :)

e nisam ni pomislila da bi moglo i beli luk
probacu drugi put i sa kukuruznim i belim lukom,sargarepa me nesto ne privlaci
mislim da je dusa pisala kako koristi tikvice na sto nacina,pa sam ja izrendisala desetak u zamrzivac za mene kad mi se jedu

e nisam ni pomislila da bi moglo i beli luk
probacu drugi put i sa kukuruznim i belim lukom,sargarepa me nesto ne privlaci
mislim da je dusa pisala kako koristi tikvice na sto nacina,pa sam ja izrendisala desetak u zamrzivac za mene kad mi se jedu

..i ja sam mislila da cu imati kad da to uradim pa nista ove godine, za sledecu cemo videti, ali ima tikvica i sad nisu ni nesto puno skupe, a mi svi volimo, pravim i paŠtu sa tikvicama
i pavlakom za kuvanje meni to super samo tako bez nekih petljancija, jedna glavica luka crnog, jedan cen belog tikvice na stapice i cas posla gotovo....:)
..inac etrpam sargarepu u sve jer je nisam jela zivu, sad je pijem svako jutro u sejku tacno cu da pocnem da dobijam narandzastu boju, jos ja ovako tamnoputa inace
ima da licim n asacuvaj me boze, al ajd nema veze :)

...ja cu verovatno krajem nedelje dobiti jedno 2 glavice kupusa za sarmu...javili rodjaci iz sela da ce doci da me vide, pa rekoh ako je kiseo neka ponesu taman da zavijem pa neka stoji u
frizu do NG posle samo da skuvam...

....ja u te tikvice dodam jednu rendanu sargarepu, i kukuruzno brasno...cen belog luka sitno seckan...savrseno bude....bas cerka danas pita kad cemo to da pravimo,
pa cek malo samo nesto jedemo po celi dan :)

I ja pravim sa belim lukom. A nekada mesam tikvice rendane i patlidzan seckan na sitne kockice, tekstura mu je drugacija pa ne ide rendan. Stavim jaje, brasno, beli luk i so ako ne stavljam seckano dimljeno meso, ako ide neka sunka so ne treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back