Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ijaaaaa :pljus:
ja bih to mogla i mrtva da jedem

- - - - - - - - - -

koji ti je to miks?

12343125_10206408583872400_1980830499_o.jpg

12356102_10206408622593368_795899211_o.jpg

Poslednja izmena:
Danas cufte, barwm brokoli i ksrfuol za mene, za cure plus pire krompir i ut to paprike u pavlaci.
Sad cuvda tugujem za tom butkicom i da smuckam onaj kao kolac od banana. Te cu neki drugi dan dok nabavim malo oraha ili nesto slixno, suve sljive i grozdjice imam.

Ja ću ih napraviti s mašću.

Super, javi kako je ispalo i koliko masti si stavila umesto ulja.

Meni se dopada i onaj kolac sa bananama, ali cu da stavim puter umesto margarina, i pitam se cime da zamenim plazma keks.

Jos da kazem da sam isla skoro do neke nase prodavnice ovde (po kore za gibanicu, ajvar, i ostale divote) i biram koji dzem da uzmem (sipak, kajsiju ili od sljive).
Samo da vam kazem da skoro svi dzemovi koje sam gledala koriste kukuruzni skrob umesto secera, tako da obratite paznju kad kupujete, nikako nije preporucljivo.

Super, javi kako je ispalo i koliko masti si stavila umesto ulja.

Meni se dopada i onaj kolac sa bananama, ali cu da stavim puter umesto margarina, i pitam se cime da zamenim plazma keks.

Jos da kazem da sam isla skoro do neke nase prodavnice ovde (po kore za gibanicu, ajvar, i ostale divote) i biram koji dzem da uzmem (sipak, kajsiju ili od sljive).
Samo da vam kazem da skoro svi dzemovi koje sam gledala koriste kukuruzni skrob umesto secera, tako da obratite paznju kad kupujete, nikako nije preporucljivo.

Наши џемови садрже шећер, одакле ти то за кукурузни скроб. :confused:

elektrika je nepopravljiva :lol:
meni je tako muka od ovih kolaca...tacno sam znala...

Отишла сам до шпајза и погледала џемове. Шта, треба да аминујем све некритички, онда бих била супер сјајна форумашица која не мрачи.

- - - - - - - - - -

Уосталом, она је вероватно мислила на corn syrup. Мада се и сorn starch користи за згушњавање, откуд знам.

Тамо је сав кукуруз ГМО, зато она то каже.

Poslednja izmena od moderatora:
pa sta ima kriticki i ne kriticki,zena kaze da obratimo paznju na taj kukuruzni skrob,da je stetan :lol:
nego ja po detetu poslala tati kolace za mamu,on je vec rekao da nece,mama posti i bas slabo jede,dete ga naslo u kaficu da pije kafu i on otvorio kolace i pojeo sa drugarom i konobaricom :rida:
i jos me zove njegov kum i kaze,kad ces opet da pravis ove kolace evo i konobarica pita
a moja mama... ?

Отишла сам до шпајза и погледала џемове. Шта, треба да аминујем све некритички, онда бих била супер сјајна форумашица која не мрачи.

- - - - - - - - - -

Уосталом, она је вероватно мислила на corn syrup. Мада се и сorn starch користи за згушњавање, откуд знам.

Тамо је сав кукуруз ГМО, зато она то каже.

U pravu si corn syrup valjda, ali je proizvedeno u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj. Tako da obratite paznju na spisak sastojaka.
Slikacu kad odem sledeci put :)

kukuruz, soja, ulja, to je skoro potpuno gmo ovde, nadam se da je kod nas bolje.

**** sad vise nisam sigurna da li je bio corn starch ili syrup. Svejedno ovde kad vidim kukuruz u bilo kojoj kombinaciji to ne dolazi u obzir.

Poslednja izmena:
i ja sam tražio kukurzni skrob, baš juče.... jel zna ko gde ga ima?

Шта ће ти? Има скроба за колаче, то је тзв нишеста.

- - - - - - - - - -

U pravu si corn syrup valjda, ali je proizvedeno u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj. Tako da obratite paznju na spisak sastojaka.
Slikacu kad odem sledeci put :)

kukuruz, soja, ulja, to je skoro potpuno gmo ovde, nadam se da je kod nas bolje.

Читам: воће, шећер, средство за желирање - пектин, лимунска киселина као конзерванс.

Pogledajte prilog 366066

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back