Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nismo kuvali, nego smo jeli. Crna čokolada Lindt sa morskom solju. Dakle, OD-VRA-TNO! Čokolada je kao čokolada lepa i taman kad pomisliš da je lepo i zapitaš se kakva morska so - otkriješ krupne mrvice soli koje se tope sporie od čokoladne smese i zalogaj se završi čistom solju. Dok se snađeš so se otopila i ostane tako jak ukus slanog nakon čokoladnog zalogaja. Nas deset nije uspelo da pojede 100 g čokolade. Uopšte mi nije jasno kome se onakva gadost može dopasti.

Nismo kuvali, nego smo jeli. Crna čokolada Lindt sa morskom solju. Dakle, OD-VRA-TNO! Čokolada je kao čokolada lepa i taman kad pomisliš da je lepo i zapitaš se kakva morska so - otkriješ krupne mrvice soli koje se tope sporie od čokoladne smese i zalogaj se završi čistom solju. Dok se snađeš so se otopila i ostane tako jak ukus slanog nakon čokoladnog zalogaja. Nas deset nije uspelo da pojede 100 g čokolade. Uopšte mi nije jasno kome se onakva gadost može dopasti.
e sta sve nece izmisliti
pretopila neke čvarke i sad mi duša na nos izlazi, ne smeta mi kad jedem ni mast ni čvarci, ali dok se to topi oću dumrem koliko mi je muka, joooj gadnog li posla :evil:

tezak je miris

ostali niko ne sprema krmenadle?
interesuje me kako to radite

ne volim krmenadle, tvrdo kao kamen, možeš konja ubiti i nema mi neki ukus kao šnicla,
ne dodaješ vodu i ne poklapaš i umlati ih tučkom pre prženja i nemoj da ih pereš i ne na prevruću masnoću, ako imaš gril-tiganj namasti meso a tiganj ne...
e ako ti nije ništa jasno nije ni meni, pišem brzo pre nego mi iscuri net

..i ja najvise volim to oko kosti....i uvek mi sve dobro, nikad ne zakeram nikom ko mi kuva, kako god da skuva ja zadovoljna, samo kad ja ne moram...ali sad mislim da je pitnje
hocu li ikad vise jesti krmenadlu :( mozda kuvanu nekad...przenu tesko....a volim bas....ustvari ja sve volim..samo sad puno toga ne smem da jedem pa se pravim da ne volim..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back