Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, cakana, ja ocigledno sa mojim mozgom mogu da imam i karijeru i da visim na formu i da kuvam tri rucka
'sto tebu tvoja siva masa ne da ni da naucis d akuvas kako treba, ja tu nista ne mogu
sori, zivot je nekome majka, nekome komsinica

Види, постоје људи чије постове читам са занимањем. Ти ниси међу њима.

naravno da ne, ali i tad moras biti kuci. nema sanse da to odradish radnim danom. ja kuvam stalno, moja deca 20 godina nisu jeli pastetui ya rucak, i ili kuvam ranije, ili ustanem u sest da zbuckam nesto ujutro,
a da, mogu i ja da kazem da kuvam dva rucka kad dusan jede grasak i cufte a ja belo is alatu, al da izvines to je cista zaebancija, sve traje kratko..:)

u sustini, slazem se da je najvaznija volja i zelja da udovoljis, i ja u tome uzivam, jedino me zbilja hebe vreme, i sad vec i umor, ne mogu ko sto sam mogla ranije.

ja sam odnedavno pocela nedeljom da kuvam 2 rucka (s tim da nedeljni prelije u ponedeljak) i onda budem mirna do srede. veceru pravim skoro stalno-pite, palacinke, makarone sa sirom, proju, spanske pitice, itd.

naravno da ne, ali i tad moras biti kuci. nema sanse da to odradish radnim danom. ja kuvam stalno, moja deca 20 godina nisu jeli pastetui ya rucak, i ili kuvam ranije, ili ustanem u sest da zbuckam nesto ujutro,
a da, mogu i ja da kazem da kuvam dva rucka kad dusan jede grasak i cufte a ja belo is alatu, al da izvines to je cista zaebancija, sve traje kratko..:)

u sustini, slazem se da je najvaznija volja i zelja da udovoljis, i ja u tome uzivam, jedino me zbilja hebe vreme, i sad vec i umor, ne mogu ko sto sam mogla ranije.

pa ja kuvam bre radnim danom
kad je vikend tad bas kuvam gala
od supe, do par priloga i vise vrsta mesa
plus neki kolac
al sma se nekako uizvezbala, sve na brzinu
ista osnova, dva rucka ko iz primera
juce sma smotala pitu z agoste za 15 minuta
kad se izvestis ide to brazo

ma ja nedeljom kuvam za nedelju i napravim nesto za tri sledeca 3 dana. dal je to dinstano meso za paprkikas, pa samo dodam krompir ujutro, ili meso za spagete pa samo skuvam spagete..nije ni bitno.

ja sam odnedavno pocela nedeljom da kuvam 2 rucka (s tim da nedeljni prelije u ponedeljak) i onda budem mirna do srede. veceru pravim skoro stalno-pite, palacinke, makarone sa sirom, proju, spanske pitice, itd.

isto
za vikend skuvam supu domacu sa puno nekog mesa
posle tu govedinu iz supe uz prilog dam za rucak u ponedeljak
belo pilece ide u kineze
i slicno
vecera je uvek tako nesto, eventualni im nekada spremim pomfrit za kojim mreju

pa ja kuvam bre radnim danom
kad je vikend tad bas kuvam gala
od supe, do par priloga i vise vrsta mesa
plus neki kolac
al sma se nekako uizvezbala, sve na brzinu
ista osnova, dva rucka ko iz primera
juce sma smotala pitu z agoste za 15 minuta
kad se izvestis ide to brazo
kad dolazis kuci? kad rucate?
ja moram ostavioti gotov rucak kad podjem na posao, ako dusan doruckuje rano , ruca ili cim dodje iz skole kad je jutarnja, ili pre nego podje u skolu

- - - - - - - - - -

Ја не морам да радим. Тако сам хтела.
ma bravo! to je lepo, kad covek s ponosom prizna da zivi ono sto je izabrao.

Ја не морам да радим. Тако сам хтела.

ma, naravno bre struki
ti si ribetina - sponzorka :)
svakome po htenju i zasluzi
nemam ja nista protiv toga
ja sam htela d aradim bas ovo sto radim
ti si htela da ne radis, bas kao sto i ne radis
ja kuvam, ti finasiras pogon gotovih jela iz podravke
i mirna backa :heart:

- - - - - - - - - -

kad dolazis kuci? kad rucate?
ja moram ostavioti gotov rucak kad podjem na posao, ako dusan doruckuje rano , ruca ili cim dodje iz skole kad je jutarnja, ili pre nego podje u skolu

- - - - - - - - - -

ma bravo! to je lepo, kad covek s ponosom prizna da zivi ono sto je izabrao.

ili napravim osnovu dan pre, kao danas, sinoc sam izdinstala te batake, danas ce biti gotovi za 15-20 minuta, taman dok dodjemo sebi
ili ako znam da ce jesti ok u vrticu, onda skuvam kad dodjem kuci, pa bude oko 5-pola 6

pa da, to je milina kad su jos u vrticu.
ali kao sto rekoh, svako ko ijma volje nadje i nacin za sve u zivotu.
meni se koleginice bece sto ustanem u pola sest da nam ispecem ribu..a meni to zbilja nista nije.

pa da, to je milina kad su jos u vrticu.
ali kao sto rekoh, svako ko ijma volje nadje i nacin za sve u zivotu.
meni se koleginice bece sto ustanem u pola sest da nam ispecem ribu..a meni to zbilja nista nije.

:eek: ustajes u 6 da przis ribu??? :lol:
ja mogu da ostanem do kasno u noc, da kuvam, spremam, peglam, ucim, sta god. ali, da ustajem namenski ranije da to uradim-nema sanse.

:eek: ustajes u 6 da przis ribu??? :lol:
ja mogu da ostanem do kasno u noc, da kuvam, spremam, peglam, ucim, sta god. ali, da ustajem namenski ranije da to uradim-nema sanse.
ma ja sam jutarnji tip, uvece posle devet mogu samo da se sexam ili da gledam tv ili da spavam:lol:
na posao krecem oko sedam, kako sam pocela da setam i ranije, i moram da poranim ako ocu ista da uradim ujutro.

Учим како се праве колачи са нутелом, видиш ваљда.

ne vidim, pravo da ti kazem
vidim da pljuckas po onima sto kuvaju, na temi o kuvanju
vidim da te malko zuljaju i te kiflice sa nutelom, a i moja karijera
pitam se zasto, kad si tako ocigledno sretna sa svojim neradnickim izborom i uopste zivotom
u stvari-ne pitam se, ich me ne zanima, izvini, salila sma se :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back