Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boze Affro,ti me bas unisti danas :D Rekla si "latisi" vidi se da si na pocetku!!!A ja vazda trazim reept za ustipke.Ququ meni:rumenko::rumenko:
A sto se tice rucka u 12h,hebote moj sin ustao u 15h i tek tad doruckovao:dash:

...heheh...al od prilike znas osnovu.....mada i ja cesto trazim recept za nesto sto sam praila, zaboravi se
ako se ne pravi cesto :heart:

...pusti dete neka spava...

Pa da ti kazem iskreno,ni mene moji nisu budili, ako bi videli da spavam.I evo ne fali mi nista,zavrsila sam faks,radim i nisam nista losiji covek od onih ranoranilaca.

Мени се то спавање до подне дешавало можда два три пута годишње. Кад год легнем, ето ме на ногама најкасније до десет.

Znala sam ja zasto nemam decu:D

Da ih budim zbog dorucka? a posle da rade sta hoce? Ili da im serviram dorucak po podne u krevet i da ih molim da jedu?:D

Nit' im serviram u krevet nit' ih molim da jedu.Ako su gladni jedu i uzimaju sami,kakvo serviranje u krevet :worth:

- - - - - - - - - -

A ja bas ne znam sta da radim sa suvim....sve mislim da to ne radi :lol:

I ja isto.Meni suvi kvasac vrsi posao za razne maske:D

Pa da ti kazem iskreno,ni mene moji nisu budili, ako bi videli da spavam.I evo ne fali mi nista,zavrsila sam faks,radim i nisam nista losiji covek od onih ranoranilaca.

Nije ni mene niko budio, ali se neki red znao, na primer morala sam mladjem bratu da kuvam i da mu kontrolisem zadatke, a eto islo se i u skolu.
A imala sam i ja samo 14 godina. On je dve godine mladji od mene.
Ma neme veze, salucajno sam ovo napisala, uzivajte i vi i deca.

A ja bas ne znam sta da radim sa suvim....sve mislim da to ne radi :lol:

radi isto ko i klasican
i upotreba mu je ista
cela kesica ide na kilo brasna
ako upotrebljavas manje logickim putem i smanjujes
trecina kese brasna trecina i kvasca...i td...
isto u mlaku vodu/mleko i secer i ne moras da cekas da se gljive iskecaju, mozes odmah da zamesis pa ostavis i naraste testo samo bije :lol:
ja njega najvise koristim, ide mi na nerve ona kockica da mi se mota po frizideru i kvari

Nije ni mene niko budio, ali se neki red znao, na primer morala sam mladjem bratu da kuvam i da mu kontrolisem zadatke, a eto islo se i u skolu.
A imala sam i ja samo 14 godina. On je dve godine mladji od mene.
Ma neme veze, salucajno sam ovo napisala, uzivajte i vi i deca.

Ma neka si napisala, ne smeta nista;)

- - - - - - - - - -

..sipas u brasno izmesas, zamesis mlakom vodom i cekas da izadje iz vangle :)

A kad poce da kipi iz vangle ti vici "Puni Boze,puni Boze" :rotf:

inspirisana dragisinim kolacicem smuckah sad
na dnu kokos posut, odozgo puding cokolada, i na kraju slag smuckan sa mlevenim keksom
da se stegne u frizideru pa da smazem

i na koju foru je mlevena plazma 300gr 180din, a mleveni gustav 300gr 90din
pazi da ne kupim plazmu :roll:
realno ne ispalti se kupovati mleven, sam samleti, ali meni se nije cimalo po tavanu da trazim sad masinicu pa da perem i sve po redu....

na dnu kokos posut, odozgo puding cokolada, i na kraju slag smuckan sa mlevenim keksom

realno ne ispalti se kupovati mleven, sam samleti, ali meni se nije cimalo po tavanu da trazim sad masinicu pa da perem i sve po redu....

Joj, meni je taj Gustav odvratan. Inace samo Plazma i petiti sa maslacem su mi ok.
Ja u Merkatoru kupila 600 gr plazme za 260-270 din. prosle nedelje.

Na foru da po ukusu ne mogu da se porede. Uopšte. Probaj da jedeš plazmu i mleko, i gustav (zlatni pek, avalu, polo) u mleku, biće ti jasno. U kolačima je razlika primetna samo za one sa prefinjenim nepcima.

Joj, meni je taj Gustav odvratan. Inace samo Plazma i petiti sa maslacem su mi ok.
Ja u Merkatoru kupila 600 gr plazme za 260-270 din. prosle nedelje.

ma ja uvek meljem, nego sad tako ispalo
meni je lep...svi ti su mi lepi samo da nisu posni
posni keks ni ne priznajem
iskreno nema sile da dam duplo vise para na plazmu kad su mi ovi ostali dobri...
meni nema razlike uopste....ja inace ne volim da jedem keks ovako, volim u kolacima, pa nemam nikakva osecanja posebna za plazmu, bezobrazno su skupi

- - - - - - - - - -

Na foru da po ukusu ne mogu da se porede. Uopšte. Probaj da jedeš plazmu i mleko, i gustav (zlatni pek, avalu, polo) u mleku, biće ti jasno. U kolačima je razlika primetna samo za one sa prefinjenim nepcima.

meni je isto
probala sam i vrlo su slicni
cak mi je plazma odvratnije, suvlja nekako....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back