Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam ni mislila na alternativne nego na prave....inhibitori protonske pumpe ili h2 blokatori, neki iz te dve grupe
jer te zezancije koje radis sebi nece na dobro da iskoce....

ne znam koji krelac ti je reko da izbacis mlecno kad svaka baba i svaki gastroenterolog zna da je mladi neslani sir lek broj jedan (od alternativnih) kod tih situacija, i surutka al ona je mnogo gadna nece svako to da guta, pa moze samo sir

mislim tvoje zdravlje tvoja stvar....mozes sebi da radis sta oces naravno..... verujes ti i u sterilnost od oraha pa sto ne bi verovala i tamo nekom idiotu koji ti otima pare za gluposti.... leci gastritis zivim krastavcem to je ono sto mu sada treba bas :navodnik:

radi kako oces....ja dobijam ospe od ovakvih

nemoj metlo krelac, covek je dr
krastavac jedem ja jer mi prija..njega varim bez problema
on insistira da svakodnevno unosim salatu od svezeg kupusa i pirinac u makar jednom obroku
resio mi je problem sa helico bez antibiotika za kratko vreme
sad resavam problem nerve sistema za varenje
sto kaze elektrika, svako od nas ima neku slabu tacku..moja slaba je zeludac
i to samo u fazi kad kad imam veliki stres
a sad ga imam..jos od decembra..jbg mora negde da pukne

11401120_988387854514589_5704546230981626329_o.jpg

eo za Metlu...:flert:

nemoj metlo krelac, covek je dr
krastavac jedem ja jer mi prija..njega varim bez problema
on insistira da svakodnevno unosim salatu od svezeg kupusa i pirinac u makar jednom obroku
resio mi je problem sa helico bez antibiotika za kratko vreme
sad resavam problem nerve sistema za varenje
sto kaze elektrika, svako od nas ima neku slabu tacku..moja slaba je zeludac
i to samo u fazi kad kad imam veliki stres
a sad ga imam..jos od decembra..jbg mora negde da pukne

ostajem pri tome da je krelac....diplomom moze guzu da obrise...ti ako mislis da nema krelaca sa diplomom sanjaj i dalje....
ostecen zeludac se leci lekovima za to
a stres je okidac, uzrok, to se leci na druge nacine....ali moras sanirati osteceni zeludac i onda krenuti u pohode na zivce
i uzmi mladi neslan sir ali ne u marketu kako volis nego na pijaci kod seljaka, pa udri to za dorucak

- - - - - - - - - -

vis da pukne, al nema veze savrseno je :zaljubljena:
pravicu ovih dana, al necu da rolam :nono2: se ebavam sa tim, puding slag kokos, od stipsu tolko :lol:

- - - - - - - - - -

Jaoooo šalji to ovamo :zjede:

ne moze
my-candy-1.gif

stavio mladi kromir da se kuva, pa cu posle da ga przim.

ima neki cevapi i domaca susena kobaja mesama - junece i svinjsko

paprike za salatu su vec pecene

ostalo i sladoleda u zanrzivacu!

samo jos da dodju

...e , stvarno zar vam to nije prerano?
...tako u CG ako nije rucak u 14h na stolu smak sveta...meni to uvek bilo malo bzvz...sta je problem da se ruca recimo oko 16h...
...kod mene u kuci to nikad nije bilo striktno vezano za vreme, narocito kad su deca pocela da izlaze, u podne jedva da su dorukovale...

...tako u CG ako nije rucak u 14h na stolu smak sveta...meni to uvek bilo malo bzvz...sta je problem da se ruca recimo oko 16h...
...kod mene u kuci to nikad nije bilo striktno vezano za vreme, narocito kad su deca pocela da izlaze, u podne jedva da su dorukovale...

navika...mi smo tako ceo zivot...

radnim danima u zavisnosti od posla,ali nedeljom se svi u podne okupljam oko trpeze...

Tako smo navikli. Pričam o odraslima, deca ako ustaju u podne, ne doručkuju, nego sedaju za sto da ručaju. Rano ustajemo, pa su nam i obroci rano. Doručkujemo do pola 8, ručamo do pola 1, večeramo do 18h.

radnim danima u zavisnosti od posla,ali nedeljom se svi u podne okupljam oko trpeze...

Kod nas deca imaju varijacije, mi odrasli ne. I radnim danima, i vikendom.

...moji roditelji su radili, pa dok stignu do kuce rucak je bio uvek posle 15h....posle kod mene u kuci isto...
...sad kad sam sama nekako mi isto sve pre bar 14h prerano za rucak...

- - - - - - - - - -

Tako smo navikli. Pričam o odraslima, deca ako ustaju u podne, ne doručkuju, nego sedaju za sto da ručaju. Rano ustajemo, pa su nam i obroci rano. Doručkujemo do pola 8, ručamo do pola 1, večeramo do 18h.

Kod nas deca imaju varijacije, mi odrasli ne. I radnim danima, i vikendom.

....aha, ok kapiram...pa jeste ako se ustaje rano onda je to taman vreme za rucak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back