Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jaooo ,umrla meni svekrva i krenemo muz i ja u grad da njemu i svekru kupimo crne kosulje.kad odjednom ispred nas u cetru zguzvane pare,bilo oko 500 din,pre osam godina.i mi ravno u poslasticarnicu na kolace.kazem ja aman bre,neko ce nas videti,pre par sati ti umrla mama...al tako to nekako bilo normalno

Генијална прича. Коначно неко сличан мени. :lol:

ma to je muz kriv,ja nisam takva.kad nam je bila svadba,kod mene gosti,kod njega gosti,vencanje zakazano za popodne,on otisao u piceriju,seo i jede picu sam.naisle mu koleginice sa posla,sokirane,pa zar se ti danas ne zenis???
kaze guzva kod mene,guzva kod nje,svi me ljube i nesto pitaju,pa ja dosao da rucam
a prasica i svega ostalog na tone....

ma to je muz kriv,ja nisam takva.kad nam je bila svadba,kod mene gosti,kod njega gosti,vencanje zakazano za popodne,on otisao u piceriju,seo i jede picu sam.naisle mu koleginice sa posla,sokirane,pa zar se ti danas ne zenis???
kaze guzva kod mene,guzva kod nje,svi me ljube i nesto pitaju,pa ja dosao da rucam
a prasica i svega ostalog na tone....

Твој муж ми се све више допада. :mrgreen:

a njemu se jako nije dopalo sto kad su dosli da me vode iz ledinaca,svi se vesele,oko mlade,igra se kolo,a on stoji sam pored stola i jede
ja ga pozvala kazem sta radis bre to??? svi bulje u mene,muzika stoji ispred mene i pevaju,ja se znojim u onoj haljini-satoru koliko mi je neprijatno,a ti jedes
kad smo bili u restoranu,on ide okolo i prica sa gostima,a ja trudna,i gladna za dvoje,pa pojela i njegovo i moje.kad smo u zoru otisli u nas stan,a on mucenik izvadio trougao pice koji je sacuvao ,a ja ...daj maaaalo:rumenko:
i dan danas to prepricava

a njemu se jako nije dopalo sto kad su dosli da me vode iz ledinaca,svi se vesele,oko mlade,igra se kolo,a on stoji sam pored stola i jede
ja ga pozvala kazem sta radis bre to??? svi bulje u mene,muzika stoji ispred mene i pevaju,ja se znojim u onoj haljini-satoru koliko mi je neprijatno,a ti jedes
kad smo bili u restoranu,on ide okolo i prica sa gostima,a ja trudna,i gladna za dvoje,pa pojela i njegovo i moje.kad smo u zoru otisli u nas stan,a on mucenik izvadio trougao pice koji je sacuvao ,a ja ...daj maaaalo:rumenko:
i dan danas to prepricava

Што сте правили толики трандибал, мајке ти? Још ти у другом стању, које малтретирање...:roll:

Ја баш супротно. Надам се да нећу ни знати када су се венчали, исто као ни што моји и његови нису знали.

Ти волиш... Да ли си се питала да ли твој муж то воли.

naravno da voli.mi volimo da se bilo sta proslavlja u kafani,a pogotovu kad to mozemo da podelimo sa dragim ljudima
ebo pare,ustedim na najlonu:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back