- Poruka
- 12.344
Sta radi zena na porodiljskom 

Napravi insta nalog za kuvanje
Tu cu da kacim sta sam spremala
Pa dodjite
mama_s__oven

Pa dodjite

mama_s__oven
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš heljdu (zrno) da izblendaš sa vodom i ubaciš jedno jajeJe l pravio neko palacinke ali umesto belog brasna da stavi neko integralno? Razmisljam da probam nego mi zao da bacim ako ne moze, pa reko da vidim je l neko pravio da mu uspe
Cek je l zivo zrno blendiras ili prvo skuvas?Možeš heljdu (zrno) da izblendaš sa vodom i ubaciš jedno jaje
Budu odlične palačinke. Ali heljda ne sme da bude ona pečena nego sirova.
Živo, ali ga potopim u vodu par sati ranije ili najbolje uveče za ujutruCek je l zivo zrno blendiras ili prvo skuvas?
Zar ne treba duže biti potopljeno u vodi da proklija?Živo, ali ga potopim u vodu par sati ranije ili najbolje uveče za ujutru
Je l pravio neko palacinke ali umesto belog brasna da stavi neko integralno? Razmisljam da probam nego mi zao da bacim ako ne moze, pa reko da vidim je l neko pravio da mu uspe
A cekaj ako koristim heljdino brasno umesto belog, sto da se drndam sa blendovanjem?Živo, ali ga potopim u vodu par sati ranije ili najbolje uveče za ujutru
Од хељде, редовно.Je l pravio neko palacinke ali umesto belog brasna da stavi neko integralno? Razmisljam da probam nego mi zao da bacim ako ne moze, pa reko da vidim je l neko pravio da mu uspe
PronadjohSta radi zena na porodiljskom
Pa dodjite
mama_s__oven
E super znaci mozeОд хељде, редовно.
Хељдино брашно, вода, јаје, со, шећер. Густина теста као за обичне.
Пеку се исто као од белог брашна.
Можда их баш направим сутра за доручак па ћу ти фоткати.
Kacicu kako budem u priliciPronadjoh
De sad koji rucak "za brzinski s posla"
Daj linkSta radi zena na porodiljskom
Pa dodjite
mama_s__oven
Hvala..pregledacu ..ti dobro kuvas
Боки, ти сад имаш две године породиљског?Sta radi zena na porodiljskom
Pa dodjite
mama_s__oven
DaБоки, ти сад имаш две године породиљског?![]()
Secam se pre par godina si pisala da koristiš sencansko brašno i kako reših i ja da ga probam i od tada kupujem iskljucivo to brašno ..odlicno je (u Univeru ga ima)Da
Do kraja 2026.
A posto je rodjen ranije to ce biti i vise
Plus dok iskoristim i godisnje odmore…
Odlicno jeSecam se pre par godina si pisala da koristiš sencansko brašno i kako reših i ja da ga probam i od tada kupujem iskljucivo to brašno ..odlicno je (u Univeru ga ima)
baš ih volim i spremam se ovih dana da ih napravimFlekice sa kupusom