- Poruka
- 27.343
Ma jeo je ćuftičice, garant.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi,ako ne odgonetnemo mi,mogao bi ponovo da potrazi bivsu zenu.Ma jeo je ćuftičice, garant.
ma ona bi mi rekla da zovem onu zbog koje me je ostavila.I narednu. I narednu. I ovu sadasnju kojoj ja kuham.Pazi,ako ne odgonetnemo mi,mogao bi ponovo da potrazi bivsu zenu.![]()
Znaju bivši da nas se naprasno sete - "Ma samo nešto da te pitam!".Pazi,ako ne odgonetnemo mi,mogao bi ponovo da potrazi bivsu zenu.![]()
Ma ja obozavam dobru klopu. A jos vise da kuham za druge. A da kuham sam poceo sa skoro 40 god bas nakon sto me prva zena ostavila. A kuhala je tako da se jos sjecam ( to su te 30 god posta od mesnih kuglica).
Pa da, šta dobra žena, a i još dobra kuvarica uradi - bio si zaslepljen ljubavlju i dobrom hranom da nisi mi pit'o šta jedeš.Ma ja obozavam dobru klopu. A jos vise da kuham za druge. A da kuham sam poceo sa skoro 40 god bas nakon sto me prva zena ostavila. A kuhala je tako da se jos sjecam ( to su te 30 god posta od mesnih kuglica).
Pa dobro ozenio sam se mlad kad mi je samo to i bilo potrebno.ljubavlju i dobrom hranom
MmmmmmDanas bila corbica i neka varijanta rizota s povrcem i riba
Pogledajte prilog 1690077
Kuvam kako mi bebac dozvoli
Juce podvarak
Slikano pre rerne, bio je mljac mljac
Pogledajte prilog 1690078
I tako
Stignem da skuvam al se ne zadrzavam previse u kuhinji….
Pogledajte prilog 1690079Pogledajte prilog 1690080Pogledajte prilog 1690081Pogledajte prilog 1690082Pogledajte prilog 1690083Pogledajte prilog 1690084Pogledajte prilog 1690085Pogledajte prilog 1690086
Pogresila samplocice od semenki
Izmesate dva jaja, 200 grama sira nekog neslanog, ja sam neki iz lidla cotton, kasicicu soli, pola kasicice kvasca, 100 grama ovsenih, 100 suncokreta, 100 susama i 100 lana
Pravite plocice
Pecete na 150 stepeni 45 minuta
Pogledajte prilog 1691067Pogledajte prilog 1691068
I dve kasike maslinovog uljaPogresila sam
Kuckam uvece i umorna sam
Ne pola kasicice kvasca vec pola kasicice praska za pecivo
Nek promeni neki moderator slobodno j poruci da se ne zbuni neko ako zeli da pravi
Inace su super ove plocice