- Poruka
- 121.718
Supa i peceno pile 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ovo je kuhano jelo sa mesnim kuglicama velicine recimo veceg grozdjaCufte brate
Ćufte u paradajz sosu?Je l zna neko kako se zove kuhano jelo sa malim mesnim kuglicama unutra ( tecnost je crvene boje). Jeo sam to prije 40 godina . Bas izgleda kao gulas samo sa mesnim kuglicama.
Je l to kuvano jelo?Ćufte u paradajz sosu?
Nije to. Jelo koje trazim je bas supa corba sta li je
Paradajz corba?Nije to. Jelo koje trazim je bas supa corba sta li je
Nije. Ima ukus kao gulas s malo “heavy cream” unutra i s mnogo malih mesnih loptica unutra.Paradajz corb
Ne znam,mislim da nikad nisam jela to jelo.Nije. Ima ukus kao gulas s malo “heavy cream” unutra
Ćuftice u paradajz sosu?Nije. Ima ukus kao gulas s malo “heavy cream” unutra i s mnogo malih mesnih loptica unutra.
Ili mini mini cuftice u paradajz sosu?Ćuftice u paradajz sosu?
Zašto mini - mini?Ili mini mini cuftice u paradajz sosu?![]()
Da dodjemo do prave velicine cuftica zagonetnog jela.Zašto mini - mini?
Neće biti ni teniske loptice![]()
Ostavljam te sa Edijem da nađete pravo rešenje.Da dodjemo do prave velicine cuftica zagonetnog jela.![]()
Jeste mini mini su size. Ma sjetio sam se prije neki dan tog jela. To mi prva zena kuhala a ona bila bas majstor. A rijetko je ko znao to jelo. Guglam ali nista.Da dodjemo do prave velicine cuftica zagonetnog jela.![]()
E,kad si vec paradajz corbu,mogla si ubaciti i cuftice i slikati da vidimo da li je to ono sto Edi trazi,a nije jeo trideset godina.danas Paradajz čorba i pileci ražnjici i salata od cvekle
Postavljali ljudi sliku. Nije toE,kad si vec paradajz corbu,mogla si ubaciti i cuftice i slikati da vidimo da li je to ono sto Edi trazi,a nije jeo trideset godina.![]()
mogla sam ali nisamE,kad si vec paradajz corbu,mogla si ubaciti i cuftice i slikati da vidimo da li je to ono sto Edi trazi,a nije jeo trideset godina.![]()
40E,kad si vec paradajz corbu,mogla si ubaciti i cuftice i slikati da vidimo da li je to ono sto Edi trazi,a nije jeo trideset godina.![]()