Šta kuvamo danas 9

Koji pekač? Pekaricu? Iz nje hleb bude super.
Evo tri sata radi hleb bes kvasca jer glupa sprava nema program za beskvasni hleb, drka mi ovu kasu hbt, nikako da krene da pece, nego ima neke tri sereji za dizanje testa :roll:
Izabrala sam program koji je za hleb od celog zrneta, nema za beskvasni
Jedino mi pada na pamet da je trebalo program koji se zove super rapid da pustim, mozda bi tad odmah pekla?
Mislim, kapiram ja da je ovo super sprava za klasicne hlebove, juce je sveki pekla klasican i sve kul, ali za ovo moje srranje od kase bez kvasca izgleda da bas i nije
Videcemo kad zavrsi

To je neka marka ecg, nikad cula...

Ima vise programa
Nije do pekarice nego nisi procitala ponudjene programe verovatno
Ima i samo program da umesi
I onda program pecenje
Sve ostalo sa dizanjem i pecenjem traje toliko jer odradi i mesenje i dizanje i premesi i pece…
Ja sam pustila trojku, zajeb
Ne znam sta da pustam za beskvasni
Da li 5 ili 12 mozda

IMG_20241026_171040565_AE.jpg

Nevezano za pekaricu, ja još nisam pronašla beskvasni hleb koji je jestiv. Isprobala sam previše recepata, svaki je bio kao blato, i meni nejestiv.
Pretpostavljam da imaš neki zdravstveni problem, pa zato moraš da jedeš beskvasni hleb.
Ma da....
Ma umesicu integralni hleb ali sa kvascem sutra, i u renu i cao
Nego mi dala recept koleginica ona pravila njoj lep, aj reko proveren recept.....na nema sanse
Evo sad mi i kuma kaze ne vredi to beskvasno je bacanje u djubre, ona isprobavala, imamo isti problem, i kaze ma nemoj ni da probas vise ne vredi

Ma da....
Ma umesicu integralni hleb ali sa kvascem sutra, i u renu i cao
Nego mi dala recept koleginica ona pravila njoj lep, aj reko proveren recept.....na nema sanse
Evo sad mi i kuma kaze ne vredi to beskvasno je bacanje u djubre, ona isprobavala, imamo isti problem, i kaze ma nemoj ni da probas vise ne vredi
Moj muž kada je bio na dijeti pred radiojod, svako jutro sam mesila hleb od belog brašna. Dobila recept od nekog lika sa Tvitera. Koje je to ludilo od hleba, ja nemam reči. Ali se i na računu za struju primetilo da svakodnevno mesim hleb. :(

Jutros ustala da ih pospem prah secerom i probam 😂
Znaci ZD hvala do neba
Najlepse krofne ikada
Bole bi na oko jos lepse da ih nisam zavrsavala u jedan ujutru mrva umorna
I mrzelo me uzasno da cekam da se fil ojlafi pa sam ga onako dobrano toplog mesala sa slatkom pavlakom i bio je onako meksi zato dok sam filovala, pa nisu onako kao na sprat ali su pune fila…
Al ne smeta nista za ukus
Kad su se ohladile fil stoji cvrst
Znaci samo sl put da krenem na vreme da ih pravim 😂 i da budem strpljiva

25 komada
Dobila sam skoro 30 kom
Ali smo morali da ih j jedemo malo i sinoc 😂
mirna nije htela na spavanje dok ih ne zavrsim jer ona kaze Ti mama nemas pojma koliko ja volim princes krofne 😂
IMG_1554.jpeg
IMG_1555.jpeg

Back