Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.677
Koji pekač? Pekaricu? Iz nje hleb bude super.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo tri sata radi hleb bes kvasca jer glupa sprava nema program za beskvasni hleb, drka mi ovu kasu hbt, nikako da krene da pece, nego ima neke tri sereji za dizanje testaKoji pekač? Pekaricu? Iz nje hleb bude super.
Ja sam pustila trojku, zajebIma vise programa
Nije do pekarice nego nisi procitala ponudjene programe verovatno
Ima i samo program da umesi
I onda program pecenje
Sve ostalo sa dizanjem i pecenjem traje toliko jer odradi i mesenje i dizanje i premesi i pece…
Ma da....Nevezano za pekaricu, ja još nisam pronašla beskvasni hleb koji je jestiv. Isprobala sam previše recepata, svaki je bio kao blato, i meni nejestiv.
Pretpostavljam da imaš neki zdravstveni problem, pa zato moraš da jedeš beskvasni hleb.
Daj neki provereni recept za te integralne klasicne, da radi u pekariciMeni se pekarica pokvarila, a dok je radila, u njoj sam pravila odličan integralni hleb.
A ove beskvasne što sam pravila, sve sam bacala. Užasni su mi.
Moj muž kada je bio na dijeti pred radiojod, svako jutro sam mesila hleb od belog brašna. Dobila recept od nekog lika sa Tvitera. Koje je to ludilo od hleba, ja nemam reči. Ali se i na računu za struju primetilo da svakodnevno mesim hleb.Ma da....
Ma umesicu integralni hleb ali sa kvascem sutra, i u renu i cao
Nego mi dala recept koleginica ona pravila njoj lep, aj reko proveren recept.....na nema sanse
Evo sad mi i kuma kaze ne vredi to beskvasno je bacanje u djubre, ona isprobavala, imamo isti problem, i kaze ma nemoj ni da probas vise ne vredi
Imam samo od integralnog pšeničnog brašna.Daj neki provereni recept za te integralne klasicne, da radi u pekarici
Imam razano i heljdino brasno, imam semenke, mleveni lan.... Daj da nesto valja....
Samo mi napisi kako ih ti pecesBravo botox.
Lepo se provedi danas.
E superJa ih pečem na 230°C, ne znam koliko dugo. Oko 20 - 25 minuta možda. Gledam u rernu, pa kada dobiju lepu boju, onda su pečene.![]()
http://www.proverenirecepti.com/2011/12/princes-krofne.html?m=1Pisi ti slobodno
Trebaju mi provereno dobre i ukusne
I ako moze bez pudinga
Ovo nisam jela od kako je moja pokojna baka umrla.Ručak nedeljni, klasičan. Supe, sosa, mesa, pohovanog. I konačno sam našla odličan recept za buhtle. Kao pamuk su.
Pogledajte prilog 1632709