- Poruka
- 398.284
Ostala mi je curetina od juce, dodala sam dinstanu šargarepu i posle zna se..lubenica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, ово се више не важиЗапечена боранија путерка са јајима и млеком и моравска.
Мало ли је...Ja sad stavila supu, pa ću u rernu đuveč za sutra. Niti imam snage niti ideja za više.
Тиквице се добро оперу,не љуштиш их.Исеку се као кромпир за помфрит.Посолиш их и оставиш једно 15-так мин.да се оцеди вода из њих.Затим мало побибериш,ставиш кукурузни гриз(онај за паленту),па презлу преко њих,мало алеве паприке и пармезан и све лепо измешаш.То се све пече у рерни на пек папиру без уља на 200-220 степени око 20-30 мин.Феноменалног су укуса.Pomfrit od tikvica?
Ima li neki specijalni recept ili samo isprzis tikvice?
Тиквице се добро оперу,не љуштиш их.Исеку се као кромпир за помфрит.Посолиш их и оставиш једно 15-так мин.да се оцеди вода из њих.Затим мало побибериш,ставиш кукурузни гриз(онај за паленту),па презлу преко њих,мало алеве паприке и пармезан и све лепо измешаш.То се све пече у рерни на пек папиру без уља на 200-220 степени око 20-30 мин.Феноменалног су укуса.
Djeluje ukusno i jednostavno,moracu da isprobam.Тиквице се добро оперу,не љуштиш их.Исеку се као кромпир за помфрит.Посолиш их и оставиш једно 15-так мин.да се оцеди вода из њих.Затим мало побибериш,ставиш кукурузни гриз(онај за паленту),па презлу преко њих,мало алеве паприке и пармезан и све лепо измешаш.То се све пече у рерни на пек папиру без уља на 200-220 степени око 20-30 мин.Феноменалног су укуса.
Ma mislim za nešto teže. Ovo sve samo bupnula, sprema se samo. S tim da je supa postala pileća čorba.Мало ли је...
Кочи онда, то су већ два ручка, сутра не кувашMa mislim za nešto teže. Ovo sve samo bupnula, sprema se samo. S tim da je supa postala pileća čorba.
Takav je prvobitni plan. Užasno me umara ovo kuvanje za sutra, pola jela ne može. A kad dođem s posla već je kasno za ručak, a za kuvanje tek.Кочи онда, то су већ два ручка, сутра не куваш![]()
ja sam ovo pravila i odlicno je uz sos od milerama i mirdjije ..hrskavo spolja....može i da se u smesu doda i rendan kackavalj
Може наравно,али ја сам додала пармезан и стварно је хрскаво и преукусно.И они који не воле тиквице ово једуja sam ovo pravila i odlicno je uz sos od milerama i mirdjije ..hrskavo spolja....može i da se u smesu doda i rendan kackavalj