Nisam nikad ni čula za to, kako izgleda?Дакле, никада ни од ког другог зелениша не правите сармице ако можете да нађете штавињак.
Сад сам се опет уверила, ево брекћем колико сам се најела.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam nikad ni čula za to, kako izgleda?Дакле, никада ни од ког другог зелениша не правите сармице ако можете да нађете штавињак.
Сад сам се опет уверила, ево брекћем колико сам се најела.
Nisam nikad ni čula za to, kako izgleda?
To sam kao dijete brala i jela sad ne znam da li bih prepoznala.Заправо је коров, али је веома здрав и укусан, можда га знате као штавељ, киселица...
Има мало киселкаст укус, а маже се као путер кад се скува. Ми нашли на пијаци.To sam kao dijete brala i jela sad ne znam da li bih prepoznala.
Пробај да нађеш на пијаци, сасвим другачији укус. И кратко га има, блитве има увек.meni lici na zelje koje volim kao i blitvu a ovaj kiseljak nisam nikada imala prilike da probam
Питај у пролазу, шта те кошта...па јави ако пробаш.to jedino ako neka baba donese, ovi sto donose robu sa kvantaša tesko da imaju

Mi to ovde zovemo zelje.
Ово је дивље зеље.Mi to ovde zovemo zelje.
Чудо да ти твоји Лесковчани нису спремали, то је овде најчешће за сарму, поред виновог листа.Nisam jela ali sam cula za to divlje zelje
Na pijacama nikad nisam nasla, samo ovo klasicno
Pa pravili smo od vinovog i od klasicnog zeljaЧудо да ти твоји Лесковчани нису спремали, то је овде најчешће за сарму, поред виновог листа.
nismoPobrkale ste teme.
( premestila sam postove )pravim od klasicnog zelja..od tog divljeg nisam a spremam se ovih dana da kupim zelje i napravim sarmicu ..obozavam to jeloОво је дивље зеље.