- Poruka
- 397.621
Sve ono što ja volimSupa i lovačke šnicle. Pite sa bundevama i višnjama.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ono što ja volimSupa i lovačke šnicle. Pite sa bundevama i višnjama.
Puki,sta si to zbuckurisio?
ma karbonara odlična ispala brePuki,sta si to zbuckurisio?![]()
ma karbonara odlična ispala bre![]()
ne znam koji je naziv ali zvuči odlično pa bih molila detaljniji receptKupila u lidlu neko pakovanje kod 2 kg jabuka , onako sitnih
Pa bile mi inspiracija da napravim onaj kolač izvrnuti sa karamelizovanim jabukama i orasima, koji se prelije umućenim jajima kao za koru za tortu. Onda se izvrne i odgore nabaca šlag na njega.
Sto godina ga nisam jela.
Ima taj kolač neki naziv ?
I nije neki kolač. U mom sećanju detinjstva je bio kao karamelisan deo sa orasima između jabuka i piškote.ne znam koji je naziv ali zvuči odlično pa bih molila detaljniji recept![]()
I nije neki kolač. U mom sećanju detinjstva je bio kao karamelisan deo sa orasima između jabuka i piškote.
Neka napiše neko kome je to lepo uspevalo. Ja ovo ne bi preporučila po receptu koji sam ja koristila.
ne znam koji je naziv ali zvuči odlično pa bih molila detaljniji recept![]()
Pričali su u postovima iznad, samo sam napisala kako ga ja pravim.Ja pravim taj kolac sa jabukama i potvrdjujem da je odlican
Duki, hvala što si me podsetila na ovaj kolac
ja volim dunje pa kada ga pravim stavim pored jabuka i neku krišku dunjePričali su u postovima iznad, samo sam napisala kako ga ja pravim.
Moji ga vole, meni jednostavno da ga napravim.
I ja volim miris dunja <3ja volim dunje pa kada ga pravim stavim pored jabuka i neku krišku dunje
Ne treba ti recept, jednostavno je.
Danas uz ručak pravila, takođe sa jabukama iz Lidla.
U pleh za pečenje staviš pek papir.
U debljem sloju ga prekriješ šećerom.
Jabuke rasečeš napola, oljuštiš i ravnom rasečenom stranom ređaš u pleh p šećeru.
Staviš u vruču rernu da se istopi šećer, tačnije da zapeni, i da se jabuke ispeku, omekšaju.
Umututi običnu piškotu.
Danas sam umutila od 4 jaja ( manji je pleh)
4 belanca sam dobro umutila, dodala 4 žumanceta, izmutila još malo.
Dodala sam 4 kašike šečera, i lagano umutila 4 kašike brašna sa 1/2 pp.
Izvadila tepsiju iz rerne, jabuke prelila umučenom smešom i vratila da se ispeče piškotica.
Kada je gotovo, izvaditi iz rerne, prevrnuti na tacnu da piškota bude dole a jabuke gore.
Na ohlađen kolač staviti šlag.
Nisam stavljala orahe u udubljenja jabuke.
Brz, osvežavajući kolač.
Nisam slikala za forum, lepo, jedino da mi verujete na reč.
Pogledajte prilog 1622078
.
projice izgledaju divnoLovačke šnicle i Projice sa sirom
Pogledajte prilog 1623063
Ne volim proju ali ove tvoje izgledaju tako slatko ko tortice maleLovačke šnicle i Projice sa sirom
Pogledajte prilog 1623063