Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stavila sam malo dimace rakije to je još savet moje pokojne babe, tako se raskuva bas lepo, a rakija se ne oseti.Е, луда си
Стави му мало соде бикарбоне, раскуваће га.
Ја ракију ставим кад кувам јагњетину, убије мирис и фино скува. Свекар ме научио.Stavila sam malo dimace rakije to je još savet moje pokojne babe, tako se raskuva bas lepo, a rakija se ne oseti.
E to nisam znala pa mi ne jedem jagnjetinu kod nas zbog tog mirisa. Koliko rakije na koliko jagnjetine?Ја ракију ставим кад кувам јагњетину, убије мирис и фино скува. Свекар ме научио.
Ма, чашицу ракијску на пун лонац.E to nisam znala pa mi ne jedem jagnjetinu kod nas zbog tog mirisa. Koliko rakije na koliko jagnjetine?
Сад ме подсети.Kuva se pasulj, sve bih rekla da je stariji od mene

Ја сам грашак тако кувала неколико сати, а он је и даље звецкао.Сад ме подсети.
Ја сам га једном кувала скоро 5 сати.
Толико сам се заинатила и ако то више никад не бих поновила.
Шта ли су ми тад продали у Максију, никад сазнати нећу.
Мени је било изазов.Ја сам грашак тако кувала неколико сати, а он је и даље звецкао.
На крају је завршио у шољи, а ми отишли у кафану...

Ја била тазе домаћица, мислила да тако треба, али сам после другог сата звала мајку да је питам још колико треба да се куваМени је било изазов.
И онако сам седела у кући без обавеза.
Био је, на крају, скуван али сам после тога купила пасуљ у Максију само једном и то кад је довољно времена прошло да заборавим.

Ja u krofne i ustipke. Ne upiju masnoću uopšte.Stavila sam malo dimace rakije to je još savet moje pokojne babe, tako se raskuva bas lepo, a rakija se ne oseti.
Мени је ово @Red рекла.Ja u krofne i ustipke. Ne upiju masnoću uopšte.
Meni mama.Мени је ово @Red рекла.
И мени је Ред као мама, тако ме и изгрди.Meni mama.
Ја правим лењу питу нон-стоп.Oстало ми пуно јабука, пропадају. Завршиле су у тесту од гриза са циметом. Горе пекмез од кајсија и чоколадна глазура. Сочније је од меденог срца.
Да, и мени друг донео 3 гајбе. Сваки дан поједемо по јабуку али мора и нешто да се прави + сам и делила. ПотрошеноЈа правим лењу питу нон-стоп.
Одемо на село код пријатеља и онда тамо наберем тону јабука.
Ове године су баш родиле и људи не могу ни у замрзивач да напакују толико.
Лења пита са тим јабукама није иста као лења пита од куповних.

Veštice jedna nevaljala!И мени је Ред као мама, тако ме и изгрди.