Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пече се славски колач, после иде у рерну ролат, па сува пита се лешницима, то је моја свекрва увек правила...руска салата, печење, ђувеч јер госпођица не воли пасуљ, а купус за сарме се није укиселио.
У току дана можда смислимо још нешто, али мислим да је довољно...ионако је прва година без свекра, сами смо.
I ja bi tako, ali sad je posna, posle 5 godina i tu se baš ne snalazim najbolje. Ne znam kako da procenim količinu ribe i ne znam da li deci da ispohujem belo meso jer oni redom odbijaju sve riblje a biće ih desetak. Prošli put sam zbog njih spremala riblje štapiće i girice ali su se gledali i jeli samo kolače. Čak i kolače samo bez oraha tako da ću napraviti neke bezveze keks kuglice sa žele bombonama jer su se za to otimali.

I ja bi tako, ali sad je posna, posle 5 godina i tu se baš ne snalazim najbolje. Ne znam kako da procenim količinu ribe i ne znam da li deci da ispohujem belo meso jer oni redom odbijaju sve riblje a biće ih desetak. Prošli put sam zbog njih spremala riblje štapiće i girice ali su se gledali i jeli samo kolače. Čak i kolače samo bez oraha tako da ću napraviti neke bezveze keks kuglice sa žele bombonama jer su se za to otimali.
Sretna slava i tebi Marge, da i ti slaviš 100 godina sa svojima. :heart:

Зашто посна, зар није посна само средом и петком?
Заслуг јесте увек посан, сад си ме збунила...
Е, имаш на нету зилион тих посних рецепата занимљивих за децу.
А за рибу, зависи коју спремаш, колико гостију ће бити, не можеш никада да будеш сигурна.
Стави више, боље да остане, шта да ти кажем...појешће се.
Срећна слава и вама :heart:

Ја
Screenshot_20231121_105642.jpg

Зашто посна, зар није посна само средом и петком?
Заслуг јесте увек посан, сад си ме збунила...
Е, имаш на нету зилион тих посних рецепата занимљивих за децу.
А за рибу, зависи коју спремаш, колико гостију ће бити, не можеш никада да будеш сигурна.
Стави више, боље да остане, шта да ти кажем...појешће се.
Срећна слава и вама :heart:
Ajd neki posni recept za decu...to moje dete nikad nije volelo ako je bilo ribe.
Inače planiram šarana, pastrmku, belu riblju čorbu, razne salate (pasulj-kukuruz, krompir, tartar, paprika -senf, nešto sa pečurkama...) Naravno koljivo i kolač.
I mislim da ću ipak to belo meso ispohovati deci i dati im kantu kečapa jer se samo to jede...

Ajd neki posni recept za decu...to moje dete nikad nije volelo ako je bilo ribe.
Inače planiram šarana, pastrmku, belu riblju čorbu, razne salate (pasulj-kukuruz, krompir, tartar, paprika -senf, nešto sa pečurkama...) Naravno koljivo i kolač.
I mislim da ću ipak to belo meso ispohovati deci i dati im kantu kečapa jer se samo to jede...
Деца воле шарено, ево неких ролатића, посних

А што не правиш шта си наумила и готово? Можда ове године почну рибу да једу. И да не једу поред свега осталог неће остати гладни.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back