- Poruka
- 63.764
Печени ћурећи батаци, пире кромпир и руска шарена салата...јесам била коректна @zendeli
Пробали смо је јуче, баш је добро испала...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravila si kiselaПечени ћурећи батаци, пире кромпир и руска шарена салата...јесам била коректна @zendeli

Е, ебга сад...кисела руска шарена салатаZaboravila si kisela![]()

Знам да су товљеници али шаран је ваљда домаћи товљеник.Зашто није реално? И шаран и морска риба су “товљеници” у супермаркетима, нису из улова.

meni se jede podvarak ali vrebam priliku ..Podvarak sa ćuretinom otvorena sezona![]()

Obožavam, dobro si me podsetila pravilu i ja sebi za koji dandanas domaca pileca supa sa knedlama od griza i pileci ajmokac..imam i za sutra
Намаз бих направила од зрелог авокада са белим луком. Па горе чери и рукола. Немој крекере, то је слава није журка. Мислим да је лепше округло, на багет или сечене кифле само пази да нису са путером.Planiram da napravim kanapee sa lososom za Slavu. Nemam baš ideju sa čime da ih kombinujem, možda humus... A da, mora biti posno, a losos je onaj dimljeni, isečen na šnite, vakumiran (kupio muž ali bez neke ideje šta sa njim).
I na čega to da stavim...neki tost ili isečene kifle na kolutiće ili krekere?
Pomagajte
Мислим да неће потамнети ако додаш мало лимуна.Jedino što ne znam hoće li taj namaz potamneti ili ispustiti neku vodu jer bi to napravila ujutru a gosti dolaze u podne i uveče
Baget ali malo nakoso. Pokušaću da ti nadjem jednu sliku.Jedino što ne znam hoće li taj namaz potamneti ili ispustiti neku vodu jer bi to napravila ujutru a gosti dolaze u podne i uveče

Bas me mami ovaj tvoj podvarak, sve mi se čini da će i kod mene uskoro da zamirise.Za vikend sam prvi put spremala podvarak od obicne glavice kiselog kupusa, a ne od ribanca kako sam navikla. I prvi put u rerni i bez prethodnog dinstanja kupusa.
Mnogo je dobro ispao.
Seckala sam ga na kockice, a ne na trakice i natrpala neko poludimljeno meso koje sam dobila od mamine drugarice. Ona s tim mesom kuva i sarme i pasulj.
Ovo je slika dok su radovi bili u toku. Posle sam i to meso pokrila kupusom.
Pogledajte prilog 1450189
A ovako je bilo na kraju.
Jedina „mana“ je da ta sto sam mogla staviti jos aleve paprike.
Pogledajte prilog 1450190
Šaljem ti adresuKrenuli me kolači od jutros...baklava, Figaro, Rozen, Vanilice i posna medena...to sve može da stoji do petka, još će biti bolje.
Samo me užasava količina margarina koju sam potrošila. Potrudiću se da sve kolače razdelim posle Slave jer stalno imam u glavi koliko je to šećera, margarina i kalorija.

ЕееејVanilice za Zen, meni sve ostalo. .![]()

Ti to reši sa njom, ko prvi devojci...