gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje i ja sve do nedavno i sol i biber i chili zacini i jos nekakvi fensi zacini...ali zasto? Kvalitetna hrana ne treba nista od toga, zacini su tu da samo zamaskiraju i daju 'ukus' neukusnom. Sve cu zacine da izbacim iz upotrebe.Јао...извини, ја сам са Југа, храну без зачина не признајем![]()
Svakako je rucak za jedno iako je kolicinski za 2+.Ок, твој избор, али ја ти на ручак не бих долазила![]()
A sladoled?Ми смо укључили још један фрижидер, у њему је поврће.
У овом млечни производи свих врста, воће и јаја.
То су нам све потребне намирнице до септембра.
Он је у фризу, ледари...замрзивачу малом изнад фрижидера.A sladoled?
Мој човек. Лети само вечера.Данас био ђувеч, спремала сам на доњем спрату да не прегревам овде, госпођица и ја јеле, а муж се онесвешћивао...јео тек малопре![]()
Лети једем исто као и зими, не смета ми врућина. Ни по питању количине, ни по питању избора. С тим што лети једем више воћа и поврћа, нормално.Узела свега парадајз, паприку, лук, тиквице, патлиџан, млади кромпир...
Воће ме нешто не вуче, не знам што.
Мој човек. Лети само вечера.
Е, то је то.Ја добијам јако лепо кукурузно брашно, старинско, окопано, ручно круњено и млевено на камену.
Па правим питу са тиквицама, танку и хрскаву, а унутра меку. Тиквице, сир, мало белог лука, брашно, јогурт. Буде слично пљескавицама. Као нека сочна проја.
Ја их пржим, некако ми испадне житко, незгодно за печење, јер не волим да има много брашна. Или их ја не исцедим довољно...како их спремаш?Ja ću danas opet pljeskavice od tikvica iz rerne. Imam nekih roštilj kobasica, ali nedovoljno za ručak, pa ću da pojačam tikvicama.
Није ни то некад лоше...да обновимо градиво.Више немамо шта ни да пишемо. Понављамо се...
Meni kada ih pržim budu unutra kao žive.Ја их пржим, некако ми испадне житко, незгодно за печење, јер не волим да има много брашна. Или их ја не исцедим довољно...како их спремаш?
Па то је то, само да их оцедим дуже онда.Meni kada ih pržim budu unutra kao žive.
Narendam tikvice, posolim, ostavim pola sata, pa ocedim vodu. Dodam jaja i brašno. I vadim kašikom na pek papir, pa u rernu.
Sve odokativno. I meni je bilo žitko, i malo curila tečnost koju su pustile dok sam ih ređala na pleh, ali su mi bile bolje nego pržene.
ruski escejg?