Da, ja sam skoro pravila pre bolnice. Ne budu nista od toga, budu lepe bas.Da li ste pekli pljeskavice od tikvica u rerni? Jel budu gumene? Ili ne daj bože žive unutra?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ja sam skoro pravila pre bolnice. Ne budu nista od toga, budu lepe bas.Da li ste pekli pljeskavice od tikvica u rerni? Jel budu gumene? Ili ne daj bože žive unutra?
e da juce Bogi ne procitah tvoj post prosla bi mi ova godina bez jagoda skroz sam na njih zaboravila..Ништа. Има јагода. Неће још дуго.
Свиђа ми се то вино за доручакe da juce Bogi ne procitah tvoj post prosla bi mi ova godina bez jagoda skroz sam na njih zaboravila..
malopre kupila i nista; ni mirisa ni ukusa, al savladah nekoliko, taman uz belo vino solidan dorucakpa sad mogu i da krenem na poso..
pa vruce je i treba unositi sto vise tecnostiСвиђа ми се то вино за доручак![]()
Мени су оне прве, док су биле скупе баш биле предивне, после ми више у сезони нису ваљале![]()
Не буду. Ја то често излијем као питу, па после сечем.Da li ste pekli pljeskavice od tikvica u rerni? Jel budu gumene? Ili ne daj bože žive unutra?
Промени програм.Nego mnogo duva iz rerne vruce na vrhu vrata jel treba tako
Ја све што могу правим у рерни, без масноћа и стајања крај шпорета.Ja neću izgleda ni ostavljati boraniju u zamrzivač, sve što naberemo, mm proda.I mogao bi da proda još da imamo. A iz zamrzivača mi je svejedno da li je Lidl, Frikom, ili moja iz bašte. Bar je neću čistiti i prati.
Pljeskavice od tikvica iz rerne su odlične. Samo tako ću da ih pravim ubuduće.
Samo jos supu nisam pravila u rerni.Ја све што могу правим у рерни, без масноћа и стајања крај шпорета.
Ma isto nisam palio ventilatorПромени програм.
kako mislis promijeni program? kod mene duva stalno ako je ukljucena. u pitanju je ugradna rernaПромени програм.
Па са вентилатором или без и остали програми.kako mislis promijeni program? kod mene duva stalno ako je ukljucena. u pitanju je ugradna rerna
ovaj ventilator se ne moze ugasiti, nije to onaj u rerniПа са вентилатором или без и остали програми.
И мени стално нешто ради, а додатно када га укључим. Мислила сам да је омашио програм.ovaj ventilator se ne moze ugasiti, nije to onaj u rerni
IstoSamo jos supu nisam pravila u rerni.