A uz taj cuspajz sta ide?Што да не урадим вечерас да не морам сутра
Pogledajte prilog 1293248
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A uz taj cuspajz sta ide?Што да не урадим вечерас да не морам сутра
Pogledajte prilog 1293248
Ћуфте, полпете. То ћу сутра.A uz taj cuspajz sta ide?
dodaj i par krompira i eto ga licki kupusTako cu i ja
Mam msm natrpacu kiseo kupus krupno secen, suvo meso, slaninu, alevu, lovor i biber, mast, naliti vodom u staviti u kuker na sporo kuvanje i dobicu svadbarski kupus ne zvala se ja tara![]()
Идеја за данас,јер немам баш пуно времена да се задржавам око шпоретсParadajz čorba, Pljeskavice i Kupus salata
Hvala, ali nema sanse da idem do tamo.Е, видела сам оне твоје махуне едамаме (Флора) у Максију у ТЦ Ушће.
Сад су на акцији.
То сам тамо први пут видела, далеко су снабдевенији него овај мој у Земуну. Имају и жито са орасима (округло паковање од 500 г) а нигде га нема где ја идем.Hvala, ali nema sanse da idem do tamo.
Najbolje snabdeven Maxi je u Galeriji, to što tamo ima nema nigde. To što sam tamo videla, nigde nisam.То сам тамо први пут видела, далеко су снабдевенији него овај мој у Земуну. Имају и жито са орасима (округло паковање од 500 г) а нигде га нема где ја идем.
Не знам где је тамо. Толико је велики простор да се погубим кад тражим неку радњу.Najbolje snabdeven Maxi je u Galeriji, to što tamo ima nema nigde. To što sam tamo videla, nigde nisam.
Ја сам узела супер џемпере за700-800 дин. Меки и пуфнасти.Иначе, ван теме - у Waikiki сам ишла и купила одлична три доња дела тренерке, сад су само 800 динара. Два мени, један ћерки. Ко носи 40-42 добар му је L. Боје - црна, бордо, нека миш боја, баш лепа...
Видела сам један много сладак зелени са ушивеном белом крагницом.Ја сам узела супер џемпере за700-800 дин. Меки и пуфнасти.
Ја сам се заљубила у један боје меса, широк а кратак са широким рукавима. Просто га обожавам.Видела сам један много сладак зелени са ушивеном белом крагницом.