- Poruka
- 17.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово доле, скроз лево парче и купус салата, мммм...
i gledam hotel transilvaniju, znaci uzivanje na max
...najela sam se kao prasica 
volim kelerabu i meni odgovara

ja ga stavljam u miso supuDa li je neko kupovao u bloku 70, kod kineza tofu?
Ja sam kupila dve vrste i taj što je u pločicama braon boje kao dimljene je odličan ali oni u belim kutijama što izgledaju kao feta sir mi se ne ponašaju baš nešto dobro kad pokušam da ih ispečem. Možda oni ne treba tako da se spreme?
Onako, malo su mekani kao mladi sir po strukturi.
Kako taj mekani da spremim osim kao kajganu?
Ja tofu kupim u dm-u, ili pravim sama kad mi se da. Dimljeni mi je bolji kupovni, a onaj "mladi" mi je neuporedivo ukusniji kad sama spremim.Da li je neko kupovao u bloku 70, kod kineza tofu?
Ja sam kupila dve vrste i taj što je u pločicama braon boje kao dimljene je odličan ali oni u belim kutijama što izgledaju kao feta sir mi se ne ponašaju baš nešto dobro kad pokušam da ih ispečem. Možda oni ne treba tako da se spreme?
Onako, malo su mekani kao mladi sir po strukturi.
Kako taj mekani da spremim osim kao kajganu?
Ја волим са шљивама онај прост колач. На дно тепсије мало шећера који се карамелизује током печења, на њега шљиве и ломљене орахе а преко тога обична жута смеса за колач. Када се испече шљиве и ораси буду горе, пошто се изврне.Kupus na paradajzu, krekeri sa pivom i semenkama raznim, i razmišljam da napravim gomboce od ne slatkog kompota od šljiva koji ovako i nije baš jestiv. Naravno, da ih osladim.