ANDREJ MK
Primećen član
- Poruka
- 545
Cvekla salata uz sarmu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda je stvar navike, ja nijednu, jer je sarma od kiselog kupusa.A koju salatu jedete uz sarmu?
I ja ovo primetih, i inace mi cudno kad neko kaze da ovo povrce ne ide uz ono povrce...plus je skroz drugacije kuvano i sveze.Како један лист купуса може заменити салату?
Једем све уз њу, и павлаку и киселе краставце, цвеклу...
Али ја и уз сатараш једем свежу паприку.
Auuu ala,se lepo hranitekod nas salata - rendana mrkva, krastavac, rotkvice, kukuruz, paprika, mladi luk, praziluk, paradajz, edamame - zacinjeno soja sosom i octom od rize
sa strane majonez sa siracom pa zacini kako tko voli
pecene kobasice, lavlja griva, jaja i rendani krompir s lukom iz rerne
pa nase je dijete primarno biljojedAuuu ala,se lepo hranite![]()
Vecinom su deca takva, tek kasnije počnu da jedu meso.pa nase je dijete primarno biljojed
izgleda
pa gledam da ta salata sadrzi svasta
+ da pojede i komadic mesa
Šta ti je lavlja griva?kod nas salata - rendana mrkva, krastavac, rotkvice, kukuruz, paprika, mladi luk, praziluk, paradajz, edamame - zacinjeno soja sosom i octom od rize
sa strane majonez sa siracom pa zacini kako tko voli
pecene kobasice, lavlja griva, jaja i rendani krompir s lukom iz rerne
neka gljivaŠta ti je lavlja griva?
jel da dodajemo dzakcic soli u onaj spisak?Ja sam isto primetila da je so manje slana, pa sam jednom rknula soli u supu, morali smo dodavati vode svako u svoj tanjir![]()
Da znaš da ću sledeći put ponijeti sojel da dodajemo dzakcic soli u onaj spisak?
uguracemo nekako izmedju lijekova i ljesnjaka![]()
Jedva sam skontala koliko da stavim onda kupim neko drugo pakovanje a ono još manje slano. Milion nekih meni nepoznatih vrsta soli, raspametilo me. Te roza, te plava te krupna, himalajska, vaka, naka al tuzlanske nemaJa sam isto primetila da je so manje slana, pa sam jednom rknula soli u supu, morali smo dodavati vode svako u svoj tanjir![]()
Mislim da ću se sa solju nekako snaći, al molim po kile sode bkb po osobijel da dodajemo dzakcic soli u onaj spisak?
uguracemo nekako izmedju lijekova i ljesnjaka![]()
sa ili bez aluminijuma?Mislim da ću se sa solju nekako snaći, al molim po kile sode bkb po osobi
Ahaha svima iste muke. Ima kod praška za pecivo stoji u plastičnim kutijama. Natron. Bar ovde.Mislim da ću se sa solju nekako snaći, al molim po kile sode bkb po osobi