Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Могуће, али не дај да ти то поквари дан!
Баш си ме утешио. Само се њушкам. :lol:
Не знам јесам ли утриповала или... Пекла сам у рерни. И истуширала се тек када сам спаковала, поклопила, ставила у кесу. А пек папир бацила и судове опрала.

Баш си ме утешио. Само се њушкам. :lol:
Не знам јесам ли утриповала или... Пекла сам у рерни. И истуширала се тек када сам спаковала, поклопила, ставила у кесу. А пек папир бацила и судове опрала.
Ако мачке не иду за тобом кад ходаш улицом, онда није страшно...

@Meduza22 kupila sam avokado i sad ne znam šta s njim, pomagaj :D
Лично га највише волим ако је зрео као намаз. Буквално га као путер намажем на препечен хлеб, ставим мало б. лука и после шта волиш. Мени је најбољи у комбинацији са димљеним лососом и доста свежег поврћа. Али иде одлично и са козјим сиром и орасима.

Лично га највише волим ако је зрео као намаз. Буквално га као путер намажем на препечен хлеб, ставим мало б. лука и после шта волиш. Мени је најбољи у комбинацији са димљеним лососом и доста свежег поврћа. Али иде одлично и са козјим сиром и орасима.
valjda ga na list kelerabe, sjecen ziletom, namazes
nas si nasla da mazes e 😆

Само их напуниш смесом као за гибаницу па на пек папир у рерну. Е сада, зависи од паприке, неке су лепше да се ољуште, а оне тање, жуте, дугачке нема потребе.
ja slicno pravim s rendanim krompirom
ovo tvoje cu totalno isprobati
hvala

Зато што има метастазу на јетри. И мора да пази.
Ништа ме не питај.
И сама знаш какве све перипетије могу бити.
Pa ne znam iskreno. Ja imam 2 male već dugo, i miruju, jedem sve normalno. Eee da su mi samo te na jetri pa da pevam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back