Pa ja sam i mislio na tu što tvoja mama pravi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Borgen, danska serijaKišni dan, neradan. Kuvam grah i napraviću puno salate i onda neki bindž na Netflix, ako ima neko neki prijedlog neka kaže šta da gledam.
Daj nam recept Lady.A evo i mog sladoleda![]()
Daj nam recept Lady.
Ja imam sličan recept. Kada se doda mleveni lešnik u smesu, ne postoji lepši sladoled na svetu.
Nisam ga pravila više od 20 godina, ne želim da koristim živa jaja. Ali se i dan danas sećam tog neprevaziđenog ukusa.
Još nisi isključila autokorekt.I ja sam pre jedno 20 godina pravila po celo leto taj sladoled, dođavola mlevene orahe i svašta nešto, nikad nam nista nije bilo...zašto sam prestala ne znam...
Ma koga briga a i nisam jedina propratili naše drugarice pa ćeš videti da sam u pravuJoš nisi isključila autokorekt.![]()
Ma nece ti nista bitiJa se ne bojim živih jaja. Sjećam se tog sladoleda majka ga pravila. Odličan je.
Овако и ја правим с тим што у та јаја и шлаг ставим и киселу павлаку.Hoću ali me nemojte pljuvati.
Pravi se od živih jaja. Ja znam da ćete me pljuvati ali neka.
Ja kupujem jaja samo u svom Maksiju i nikad nisam imala probleme, oni vode računa o tome. Operski pevači piju živa jaja, i ja znam da je to ovde tabu, i pljujte me slobodno, ali je ovaj recept baš zbog toga lep.
5 jaja, umuti se 5 žumanaca sa šećerom, 5 kašika. Posebno umuti 5 belanaca. To se sjedini špatulom da ne šljone i dodaju 3 vanilin šećera. Zatim se umute dva šlaga sa mlekom i pošećeri prah šećerom onako srednje. To se sjedini sa jajima i to je vanila. Odvoje se delovi za plazmu, voće, čokoladu. Ja sam samlela 5 plazmi na rende, nemam mašinu, i to ubacila u pola smese. Pravila sam danas od 3 jaja, jednog šlaga i jedne vanile.
Znam znam pljunite na živa jaja, ali sladoled je stvarno mnogo lep.
Ja da nisam znala da ćete me pljuvati ne bih ni napisala. Ovo svakako pravim samo za nas troje, i uvek kupujem jaja u Maksiju.
Ako se plašite, zaboravite ovaj recept, razumem.
И на крају лубеница!Ljubinka ne prihvata kritiku. Kako to do sada nisi primetila? Svako različito mišljenje doživljava kao napad na nju. Samo na onoj temi gde ona vodi svoj dnevnik piše opušteno.
Kuvam supu, sos, pohujem meso, pravim štrudle. Vojvođanski ručak, što bi se reklo.