Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Dajte neki predlog za pecivo za bozic? Sta da napravim da ima da se mezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam do sada pravila tu sa sipkavim testom, ali ovakvu više volim. I konačno sam našla dobar recept za testo, baš dobar. Za moj ukus, moglo bi da bude manje fila, ali mojima se ovako dopada.pa treba da naraste
mada ima i ona madjarska varijanta sa malo sipkavim tijestom
al ja to kod strudle ne volim
mora biti elasticno
Pogačice sa sirom, ako tu možeš da kupiš sitni (švapski) sir. Štapiće sa belim vinom. Kiflice.Dajte neki predlog za pecivo za bozic? Sta da napravim da ima da se mezi?
Nisam videla da si pitao. Izvini.E tonci ajd trazi domacici recept za testo meni ne da
i meni se vise svidja ova s obicnim dizanim tijestomJa sam do sada pravila tu sa sipkavim testom, ali ovakvu više volim. I konačno sam našla dobar recept za testo, baš dobar. Za moj ukus, moglo bi da bude manje fila, ali mojima se ovako dopada.
Pogačice sa sirom, ako tu možeš da kupiš sitni (švapski) sir. Štapiće sa belim vinom. Kiflice.
ma svastaE tonci ajd trazi domacici recept za testo meni ne da
ja obicno pravim projiceDajte neki predlog za pecivo za bozic? Sta da napravim da ima da se mezi?
Planiram al nikako.
Je li ko probao ovo da pravi?
Djeluje ukusno.![]()

Ja sam na netu našla dva recepta koja nameravam da isprobam pa šta bude: pita sa sirom iz tiganja i izlivena pita sa kupusom i krompirom iz tiganja. Deluje prosto kad se gleda video, nadam se da će mi uspeti.
Je li ko probao ovo da pravi?
Djeluje ukusno.![]()