- Poruka
- 17.475
Brzinski ćureći medaljoni sa šampinjonima i pire iz kesice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i kakava je razlika?Napravila sam buhtle sa sirom i sunkom. Desni deo sam premazala jajetom, a levi margarinom, pa jajetom. Htela sam da direktno vidim razliku.
Pogledajte prilog 1063854
tvoje desno ili nase lijevo?Napravila sam buhtle sa sirom i sunkom. Desni deo sam premazala jajetom, a levi margarinom, pa jajetom. Htela sam da direktno vidim razliku.
Pogledajte prilog 1063854
Ни ја када неко умути цело па премаже. Али само жуманце волим.i kakava je razlika?
ja ne volim ukus tog zapecenog jajeta na pecivu, a vidim u nekim receptima u poslednje vreme da jaje mesaju sa puterom pa premazu
Ovi desno, malo tamniji, su premazani jajetom sa malo mleka, a ovi svetliji su prvo premazani rastopljenim margarinom (sa puterom je verovatno bolje), a posle na to jaje. Vise su nadosli i meksa im je povrsina.i kakava je razlika?
ja ne volim ukus tog zapecenog jajeta na pecivu, a vidim u nekim receptima u poslednje vreme da jaje mesaju sa puterom pa premazu
Kuvar je spremao nesto drugo, debelu sufle palacinku, ali je nesto krenulo po zlu, pa ju je iscepkao i proprzio i nastalo je ovo. 
Carske mrvice.A pravila sam i Kaiserschmarrn.
Tradicionalni becki specijalitet prvi put serviran 1854. godine za kraljicu Elizabetu - Sisi, a nastao kao manja katastrofa u kuhinji...Kuvar je spremao nesto drugo, debelu sufle palacinku, ali je nesto krenulo po zlu, pa ju je iscepkao i proprzio i nastalo je ovo.
Mnogo je ukusno.
Tradicionalno se servira sa aromaticnim, dinstanim sljivama, tzv Zwetschkenröster.
Pogledajte prilog 1064217