Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam onda naišla na neku faličnu. A nisam kupila neku no name, beuer je, među najskupljim. I baš me maltretira, dok ja pripremim namirnice da stavim, ona se ugasi. Na kraju sam se vratila na staru, mehaničku.

to se desava na mojoj lidlovoj vagi, ona je upaljena odredjeni period, pa ako se ne koristi ugasi se. to mi je nekako normalno. jedino sto moram da je pritisnem da je upalim opet.

pre 5 god sam kupila i jos je nisam promenila..a koristim vagicu
Ne secam se ni kada sam je kupila, a isto jos niti jednom nisam promenila bateriju.

29F921E7-E623-4597-9F1E-E0D05EF86395.jpeg

Probala sam novi recept za testo. Bolji je onaj koji sam ranije koristila, pa cu se vratiti na staro.

na 3 meseca manje-više, a uopšte je ne koristim mnogo. Znam ja da baterija propadaju i od stajanja. Mm misli da negde "vuče" struju. Kao ono nekad kad ostaviš svetla na kolima pa se isprazni akumulator.

isto ko kod mene, samo sto ja moju koristim svaki dan. meni ne smeta...pakovanje je 150 dinara, a 10 baterija, onih okruglih, a vagica kostala 600-700 dinara sa sve posudom za merenje. ja sam srecna sa mojom vagicom. :lol:

Mojima sam spremila pilece belo meso rolovano sa prsutom i dimljenim sirom u sosu od tamnih sampinjona. Svajcarski „rösti“ i zelena salata uz to.
Pogledajte prilog 1058518

A za mene sarena quinoa sa zelenim tikvicama i sargarepom. Jelo mi se nesto jednostavno. I malo jogurta sa biljcicama uz to.

Pogledajte prilog 1058520
daj recepte za oba
msm za kinoud reda radi da ispadne da zivim brzo a hranim se lako :malav:

znam da ne mozes daleko jer lokadun : (

salji recepte kada stignes, jeca da buem
Quinoa sam bas jednostavno napravila. Ne znam da li bi ti se svidelo. Skuvala sam 100g u 300ml povrcne supe, a sa strane izdinstala malo crnog luka, pa dodala sargarepu i na kraju tikvice, sve iseckano na stapice. Uz to ili na to jogurt sa zacinima. Stavljala sam zaledjeni vlasac i persun iz moje baste, malo soli, bibera, aleve paprike, bude ukusno.
A ovo drugo, isekla sam pileca prsa kao snicle, tanje, izlupala ih, posolila, pobiberila, sa jedne strane ih premazala senfom, odozgo stavila „schinckenspeck“ (ti ces znati sta je to) i dimljeni sir, urolala i ucvrstila cackalicom. Prvo sam ih same proprzila sa svih strana, pa dodala crni luk i dalje dinarala
62554624-CCF2-4FFC-AD1B-A6125174191E.jpeg Pa sam dodala iseckane tamne sampinjone, poklopila da puste tecnost, tako se dinstalo jos 15 min, pa otkrila da malo ispari voda, jos przila, dodala zacine, origano, pa neutralnu pavlaku, poklopila i krckalo se dok nije bilo gotovo. Oko 20min.
Ma lako je skroz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back