sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Jer svinjokolj je, jer salčići...
Pogledajte prilog 1057180
Svaka čast! Pojela bih pola pleha a da ne trepnem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer svinjokolj je, jer salčići...
Pogledajte prilog 1057180

Auu Sofy bila si budna u 5h ujutru....Svaka čast! Pojela bih pola pleha a da ne trepnem![]()

6 sati sam izaAuu Sofy bila si budna u 5h ujutru....![]()
6 sati sam iza
Kako ispade gulaš?
Nisam obrisala poruku.Obrisala si poruku ali da ti odgovorim. Ne smatram supu iz kesice jednom sedmično nekim otrovom, ali dobro.
Nije ni supa neki nauk, domaća supa. Pravim i to, ponekad.
Eto ja ne smatram supu iz kesice za otrov. I možemo opet o supi, nije problem. Ako će ta jedna supa da me ubije, slobodno.
To su gluposti koje pišu po netu i danas svi sve znaju, a pojma nemaju ni o čemu.
Hvala inače za komplimente oko kuvanja.
Punjeni šampnjoni i šareni pirinac
pre 5 god sam kupila i jos je nisam promenila..a koristim vagicuPretpostavljam da mnoge od vas koriste digitalne kuhinjske vage. Zanima me koliko vam traju baterije? Meni nenormalno kratko, po mom mišljenju, s obzorom da je ne koristim baš često. Poredim sa telesnom vagom koju mnogo češće koristim, a u kojoj mi baterija baš dugo traje.
I japre 5 god sam kupila i jos je nisam promenila..a koristim vagicu
ovde samo jos treba malo dzema od sljiva. on daje bas neki smek gulasu. ja volim da dodam sebi i majoran.Ja prvo uzmem mob.telefon i zapisem recept sta mi je sve potrebno,onda idem u nabavku i kada sve kupim.Stavim telefon u kuhinju i pustim YouTube sa receptom da ide i tako spremam...Gulas je ispao super,mozda sam malo vise stavio ljutu tucanu papriku.
pre 5 god sam kupila i jos je nisam promenila..a koristim vagicu
Ja sam onda naišla na neku faličnu. A nisam kupila neku no name, beuer je, među najskupljim. I baš me maltretira, dok ja pripremim namirnice da stavim, ona se ugasi. Na kraju sam se vratila na staru, mehaničku.