- Poruka
- 19.956
Sretna slava, Lady. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srećna slava ljubinka. Gde ste podigli slavu? Šta je to, neki običaj, prvi put čujem za taj izraz.
Ja sam danas zakuvala supu, skuvala kolenice, šargarepu i krompir, i uz to paradajz sos.

sto nisu mali peceni terijeri? : )Ovo sa jorkijima me svaki put prenerazi![]()
Ovo pecivoŠta je jorki?
tehnicki pecivoŠta je jorki?
Ne jede se salata uz nedeljno pecenjea salata nista?
mene to skroz zbunjujePuding je ovde naziv za sve dezerte

mene to skroz zbunjuje
mislim, sto bas puding
Ovo pecivo![]()
Sad cu da probam, nadala sam se da je mekan i socan kao panetoneKupila sam pandoro u Lidlu prije par dana i meni se nije svidio, a panetone s čokoladom i narandžom mi se sviđa.![]()
Ja sam zamisljala da je djubir nesto toliko socno lepo i slatko dok sam ih citala, mislim da su bili i keksi sa djubmirom, tacno sam ukus mogla da osetiPogotovo ono kad čitaš u pet prijatelja pa kad odu u smočnicu a tamo malo sok od đumbira, malo puding od šljiva, malo puding od krvi.
Ajd puding od šljiva, neobično ali što da ne, ajd i ovaj od krvi svaka luda ima svoje veselje, al šta je vražji sok od đumbira

Možda se tebi i svidi, ali meni je panetone bolji, pogotovo ovaj s čokoladom i narandžom kad naiđeš na komadiće. Pandoro je bez ičega i drugačije je teksture, ali je isto mekan.Sad cu da probam, nadala sam se da je mekan i socan kao panetone
Ja sam zamisljala da je djubir nesto toliko socno lepo i slatko dok sam ih citala, mislim da su bili i keksi sa djubmirom, tacno sam ukus mogla da oseti
Dok 20 god kasnije nisam shvatila da je tvrd i ljut zapravo![]()