dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
zapecene paprike punjene krompirom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugari, u kraju se otvorio gomeks
nisam nikad kupovala kod njih, da li neko jeste i kakvo im je meso?
ranga matijevic ili drugacije?
Како тачно правиш ту чорбу?Čorba od povrća (brokoli, karfiol, šargarepa), salata od cvekle. Kompot od jabuke i kruške.
Nemam pojma. To je neka Baby Mix smrznuta mešavina iz Idee, gotova za otprilike 15 minuta, tako piše na uputstvu. Mada ću ja drugačije da je spremim.Како тачно правиш ту чорбу?
Nemam pojma. To je neka Baby Mix smrznuta mešavina iz Idee, gotova za otprilike 15 minuta, tako piše na uputstvu. Mada ću ja drugačije da je spremim.
Ne, ja ga nemam i da imam ne bih ga u ovom slučaju iskoristila jer nema potrebe.Да ли морам да имам штапни миксер за то?
Ne, ja ga nemam i da imam ne bih ga u ovom slučaju iskoristila jer nema potrebe.
Pa da. Mene to nervira jer ne volim da je povrće skroz usitnjeno i pretvoreno u kašu, volim da osetim komadiće povrća u čorbi.Не знам, све што видим је на тај начин рађено
Pa da. Mene to nervira jer ne volim da je povrće skroz usitnjeno i pretvoreno u kašu, volim da osetim komadiće povrća u čorbi.
Ово је више потаж.Не знам, све што видим је на тај начин рађено
sa mlekom?Направила сам пире од карфиола и броколија.
Не. Со, бибер, мало путера и мало киселе павлаке.sa mlekom?
probaj sa pavlakom za kuvanjeНе. Со, бибер, мало путера и мало киселе павлаке.
Може свакако. Сад сам хтела да испробам штапни. Ок је. Иде уз пастрмку.probaj sa pavlakom za kuvanje
na puteru proprzi beli luk, pa dodaj izgnjeceno povrce i pavlake koliko treba do gustine koja ti odgovara...mnogo je lepo tako, super ide i uz neko meso i uz testeninu
ma da, zavisi za uz sta se spremaМоже свакако. Сад сам хтела да испробам штапни. Ок је. Иде уз пастрмку.
danas i ja isti pire samo sam ga napravila malo grudvicast i dodfala malo golice ..bio je super uz pacije grudiНаправила сам пире од карфиола и броколија.
Мој се појео, први пут га правим. Кажем ти - проба штапног.danas i ja isti pire samo sam ga napravila malo grudvicast i dodfala malo golice ..bio je super uz pacije grudi