Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to kad jedu necije ko ne ume da spremi ,ni ja niciji pire ne volim osim moj i pokojne babe,ne moze to izgnjecis i pap na sto ko malter da jedes,nego lepo da se umuti polako se dodaje mleko,moze maslac pre i zacin c,pa mutis,pa mutis,pa lupas,pa lupas,pa najbolje na kraju preliti nekim uljem od przenog vec mesa,da se topi u ustima

Ma to kad jedu necije ko ne ume da spremi ,ni ja niciji pire ne volim osim moj i pokojne babe,ne moze to izgnjecis i pap na sto ko malter da jedes,nego lepo da se umuti polako se dodaje mleko,moze maslac pre i zacin c,pa mutis,pa mutis,pa lupas,pa lupas,pa najbolje na kraju preliti nekim uljem od przenog vec mesa,da se topi u ustima
ajde neiskusne domacice, al meni je najgore kad glavni kuvar u restoranu nema pojma sta je prekuvan krompir i onda tako prekuvanog ga preliva sa pavlakom i nudi kao specijalitet kuce
gde ces nesreco da naplatis ljudima tutkalo od neuspelog zanata i da ih trujes
ima mnogo groznih stvari, a jedna od njih je i prekuvani krpompir
isto im se desava i kad nude kao teletinu ispod saca, a uz nju i raspadnute atome krompira, posto ga je ubacio u sac u isto vreme kad i meso

Kuvam pileću čorbu od dva bataka i tri krilca. Ranije sam pravila od bubaca i filea, ali se mužu ova više sviđa. Stavljam šargarepu i luk, griz i jaje na kraju i začin i svež peršun list, ako imam, ako ne, sušeni. Mislila sam da ubacim i koske od pileta, ali to ću drugi put. Čekam da mi se odvoji meso od kostiju i još je malo kuvam. Stavim i pirinač i to na 15 minuta pre kraja. Ako primetim da nije dovoljno masna, ja dodam jednu kašiku ulja. Znam da je sa koskama još lepše, ali nisam izvadila na vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back