- Poruka
- 17.475
Nikad nisam cimet stavljala u slana jela. Sutra ću da probam s musakom ako ne bude valjala @Red je kriva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali malko staviš, bukvalno prostohvat, ne ko za sutlijaš. Nekad narendam muskatni oraščić, ali češće cimet.Nikad nisam cimet stavljala u slana jela. Sutra ću da probam s musakom ako ne bude valjala @Red je kriva
Baš ću da vidim kako je, mnogo volim musaku. Gdje nam je @limunada da kaže šta na ovu temuAli malko staviš, bukvalno prostohvat, ne ko za sutlijaš. Nekad narendam muskatni oraščić, ali češće cimet.
Stavim ja sve to sem cimeta.Pa to je klasika, začini koje možeš i sama da ubaciš, ja u mleveno meso i inače stavim biber, cimet, beli luk, peršun, malko suvog bosiljka...
Meni mnogo lepo sa malko cimeta. Ne mora da znači da bi svima bilo...Stavim ja sve to sem cimeta.
Evo ne znam, u mom životu je cimet za sutlijaš, pitu sa jabukama i po nekad stavim malo na nes kafu, i to je to.Meni mnogo lepo sa malko cimeta. Ne mora da znači da bi svima bilo...
Тако сам и ја док ми син пре две године из Грчке није донео кесу тог зачина са циметом. Сад не могу да замислим да га нема.stavljam samo biber i so u meso za musaku![]()
moracu da probamТако сам и ја док ми син пре две године из Грчке није донео кесу тог зачина са циметом. Сад не могу да замислим да га нема.
Ja u rerni.Na čemu pečeš paprike u stanu?
i ja je jedem sa pavlakom...lepo izgledaPogledajte prilog 1007855
@Stevcina zabica musaka je dobra. Nisam osjetila razliku od cimeta vjerovatno sam premalo stavila.