- Poruka
- 17.475
Ja crvene punim s mesom pa u rernu, budu odlične. Crvene su mi najdraže paprike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да је обавеза.Možda tebi kuvanje nije obaveza, meni vala jeste.
te ogromne imas u Lidlu pakovane po tri , zelene, žute i crvene..ja ih cele zime kupujemja sam jednom u Svici punila te crvene jer su babure bile samo neke ogromne, tipa jednu mozes da napunis sa pola kile mesa
i bile su odlicne
Kakav je to začin za musaku? To prvi put čujem.jutros sam kao pogubljena bila u nabavci
kupila sam paradajz koji cu najverovatnije sutra da kuvam i vrlo malo ostalog povrca
pre neki dan me elektrika cacnula pa sam porucila one zacine sa krita
imam patlidzan, pa mi treba zacin za musaku
zacini su stigli i divno mirisu, pa sutra spremam musaku za rucak
cerka se vraca veceras, pa zbog nje sada kuvam curecu supu
njen decko je u svajcaskoj, tamo igraju neku utakmicu, dolazi sutra, za njega musaka
ovih dana sam se raspala od posla i emocija
mami je danas rodjendan pa smo porucile morsku ribu za rucak uz blitvu
jedva sam od umora imala snage da sednem i jedem, sve me boli
kali je malo bolje ali ima neuroloski ispad..nadam se da je nesto bezazleno i da ce neurolog za to da nam da terapiju
pa da nastavimo da zivimo iole normalnim zivotima
Ja ću sutra, nisam odavno.Hvala, ali i dalje ću živeti bez tih začina, meni je moja musaka i bez njih savršena, a ni ne pravim grčku musaku već klasičnu našu.
Апсолутно одговара и уз класичну.Hvala, ali i dalje ću živeti bez tih začina, meni je moja musaka i bez njih savršena, a ni ne pravim grčku musaku već klasičnu našu.
Hvala, ali i dalje ću živeti bez tih začina, meni je moja musaka i bez njih savršena, a ni ne pravim grčku musaku već klasičnu našu.