dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
realno je, samo spremas u tiganjukoji ima poklopacТо са пржењем у тигању ми делује нереално.
kad se isprze, preko njih pobacas na kraju sitno seckani beli luk sa persunom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno je, samo spremas u tiganjukoji ima poklopacТо са пржењем у тигању ми делује нереално.
par minuta, moras da okrecesКолико то треба да се пржи да би смекшало. Још треба и окретати.
Pa da u rerni.Нико да ми објасни шта се ради са тим паприкама пуњеним сиром. У свеже паприке натрпате сир и шта онда? И који сир?
Dobro si se ispraksala s pitom.Ja ih pravim ovako kao što je opisala žaba. Stavim sitni sir, švapski, što bi rekli. Mi to obožavamo. Još kada bude lep sir, kao što je bio ovaj danas, to mi bude bogovski ručak.
Savi za večeru krompiruša
Pogledajte prilog 1006326
ne treba voda ..peci ih na 200.. brzo se ispeku .ja nekad stavim i malo aleve paprike da nije bledunjavoja spremam tako sto u sir ubacim jaje, sve lepo izmesam, napunim paprike
slozim u plehcic, nalijem malo vode i stavim u rernu da se peku
ja ih ne okrecem ..par minuta, moras da okreces
Што би било бледуњаво ако пуниш црвене паприке.ne treba voda ..peci ih na 200.. brzo se ispeku .ja nekad stavim i malo aleve paprike da nije bledunjavo
Da, i napravila sebi posla. Sada neće da jedu iz pekare, ni da kupim smrznute pa ispečem. Sada im ni jedna nije lepa kao kada ja napravim.Dobro si se ispraksala s pitom.
ja punim zute babure manje ili somborke kada dodjuШто би било бледуњаво ако пуниш црвене паприке.
Ја само црвене меснате могу да замислим у том рецепту.ja punim zute babure manje ili somborke kada dodju
nisu samo za to..odlicne su i punjene sa sirom je su one ljutkaste ..naravno ko voliТе сомборке су за туршију и паприке у павлаци.
pisala zam przene u tiganju, njih morasja ih ne okrecem ..
crvene ne mogu da zamislim tako spremljeneЈа само црвене меснате могу да замислим у том рецепту.
crvene ne mogu da zamislim tako spremljene
samo zute ili zelene, treba da bude ''tanja'' paprika, ne mesnata
ja sam jednom u Svici punila te crvene jer su babure bile samo neke ogromne, tipa jednu mozes da napunis sa pola kile mesaОнда сам залутала. Сва сам у тим црвеним, печем их сваки други дан јер их сатирем.