Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
ni meni, lubenica se jede klot 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Док не пробаш не знашsimpaticno izgleda ali meni uz lubenicu ne ide cokolada, samo pokvari ukus![]()
Шта је то???Стварно неки бућкуришbukcures sa piletinom prelivenom ribom

ma ne zelim ni da probam, lubenica mi je omiljeno voceДок не пробаш не знаш![]()

Један троуглић неће сметати ништа а сигурна сам да то неће умањити љубав према лубенициma ne zelim ni da probam, lubenica mi je omiljeno voce![]()

gle kako me nagovaraЈедан троуглић неће сметати ништа а сигурна сам да то неће умањити љубав према лубеници![]()

Bilo ga je pododsta, pa je morao da se potrosiOcekivala sam i kolac sa asparagusom hehe
, sve je bilo super ukusno.
Znam, ali mi asparagus bolje zvuci, nekako je fancierkaze se spargla!

Ja ne volim visnje u uvijek stavljam tresnje umjesto visanja, bude bas ukusno.ja sam u subotu nasla divne zrele slatke kajsije i juce sam skuvala dzem od njih
na 5kg voca ubacila sam samo 5 kesica vanilin secera i 200 gr smedjeg
inace sam juce spremila rizoto sa pecurkama i kolac sa tresnjama
na kraju sam ispecenog premazala tek skuvanim toplim dzemom
m je stalno pricao kako mu je baka spremala kolac sa tresnjama, a meni je logicno bilo da stavim visnje
sad mi je zao, pa cemo mi jesti sa tresnjama u to ime
danas cu da skuvam punjene paprike i tikvice i sporetu necu da prilazim sledeca 3 dana
Не, него пилетина са рибомШ
Шта је то???Стварно неки бућкуриш![]()
meni je to svetogrdje prema lubenici koju obozavamsimpaticno izgleda ali meni uz lubenicu ne ide cokolada, samo pokvari ukus![]()
i meni ta cokolada ide samo na jagode i bananemeni je to svetogrdje prema lubenici koju obozavam
Paradajz corba i gombice s malinama, frikomove.Кува ли ико шта? Или сви живимо на грчкој салати и лубеницама?

Najradije bih otišla od kuće. Ali, ne bi bilo lepo s moje strane.